Post

Share this post

Stranger Things: Τι θα γίνει στην πολυαναμενόμενη 4η σεζόν;

Το Stranger Things θα έρθει στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2022 και ήδη υπάρχουν πολλές θεωρίες, για το τι θα δούμε στην τέταρτη σεζόν.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου – επίσημη Ημέρα Stranger Things – δημοσιεύτηκε άλλο ένα teaser trailer για την 4η σεζόν Stranger Things. Στη συνέχεια, βγήκε κι ένα trailer με τους τίτλους όλων των επεισοδίων. Φυσικά, οι θαυμαστές τρελάθηκαν και γρήγορα άρχισαν οι θεωρίες για όσα κρύβουν τα νέα trailer.

Η νέα σεζόν αναμένεται το καλοκαίρι του 2022, έχοντας καθυστερήσει 2 χρόνια από την τελευταία σεζόν, κυρίως λόγω της πανδημίας. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα teaser που έχουν κυκλοφορήσει, συγκεντρώσαμε τις πιο διαδεδομένες θεωρίες για την πλοκή τις 4ης σεζόν Stranger Things.

Μια υπενθύμιση του τέλους της 3ης σεζόν (με spoiler!)

Η 3η σεζόν της σειράς τελειώνει με τον Hopper να έχει πεθάνει και την Eleven να έχει χάσει τις δυνάμεις της. Η Joyce παίρνει τον Will, τον Jonathan και την Eleven μακριά από το Hawkins και, όλοι μαζί, αποχαιρετούν τους φίλους τους. Στο τέλος, δίνεται μια μικρή σκηνή σε φυλακές στην Ρωσία όπου φύλακες συζητούν για «τον Αμερικάνο» αλλά και τον Demogorgon της 1ης σεζόν.

Οι επικρατέστερες θεωρίες για την 4η σεζόν

Ο Jim Hopper ζει και βρίσκεται παγιδευμένος στο Upside Down

Ότι ο Hopper ζει δεν άργησε να μαθευτεί μετά από ένα teaser που βγήκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020, δείχνοντας τον να δουλεύει σε ρωσικές φυλακές στο Kamchatka. Η θεωρία για το αν βρίσκεται στο Upside Down βασίζεται στο ότι για να σώθηκε στο τέλος της 3ης σεζόν, πιθανώς να πέρασε την πύλη και να βρέθηκε στην άλλη μεριά.

Η επιρροή του Upside Down στο Hawkins υπήρχε από παλιά

Το trailer που κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, δείχνει συνοπτικά την ιστορία της οικογένειας Creel, που μετακόμισε την δεκαετία του 1950 σε ένα σπίτι στο Hawkins.

Γρήγορα, φαίνεται η επιρροή του Upside Down στο σπίτι! Τα φώτα τρεμοπαίζουν, νεκρά ζώα βρίσκονται έξω -πιθανή τροφή για Demogorgons – και τα 2 παιδιά πεθαίνουν. Ο πατέρας της οικογένειας θεωρείται ο δολοφόνος και κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική. Είναι ο Victor Creel, τον οποίο θα υποδυθεί σε μεγαλύτερη ηλικία ο Robert Englund, γνωστός για τον ρόλο του Freddy Krueger στο «Nightmare on Elm Street»

Το πιθανότερο είναι ο Victor να σκότωσε καθώς κατέλαβε το μυαλό του ο Mind-Flayer, όπως τον Billy στην 3η σεζόν. Έτσι, διαπιστώνεται η ύπαρξη ανοιχτής επικοινωνίας των δύο κόσμων, πολύ πριν δημιουργήσει η Eleven την πύλη.

Το trailer τελειώνει με τους εναπομείναντες φίλους στο Hawkins να εξερευνούν το εγκαταλελειμμένο πια σπίτι των Creel. Και στο κέντρο της σοφίτας δεσπόζει ένα ρολόι, που έχει πυροδοτήσει την βασικότερη θεωρία για την 4η σεζόν…

Η 4η σεζόν περιλαμβάνει ταξίδι στον χρόνο

Αυτή η θεωρία είναι η επικρατέστερη από όλες και βασίζεται σε διάφορα teaser trailer που κυκλοφόρησαν. Το ρολόι που προαναφέρθηκε, σπάει, δίνοντας ένα σημάδι ότι μπορεί κάποιος να ταξίδεψε στον χρόνο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Hopper μπορεί να ταξίδεψε είτε πίσω, είτε μπροστά στον χρόνο και να βρέθηκε στη Ρωσία.

Άλλοι ισχυρίζονται πως μπορεί η Eleven να ταξίδεψε πίσω στον χρόνο για να ξαναβρεί τις δυνάμεις της. Αυτό στηρίζεται στο teaser trailer που κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου 2021 και δείχνει το εργαστήρι του δρ. Brenner με πολλά παιδιά- πειραματόζωα σαν την Eleven. Σε εκείνο το εργαστήρι εμφανίζεται ένα ρολόι που δείχνει 3, όπως και το ρολόι που σπάει στο σπίτι των Creel.

 

Επίσης, υπάρχει και η θεωρία που θέλει το Upside Down να είναι το Hawkins του μέλλοντος. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε οι ήρωες ταξιδεύουν στον χρόνο από την 1η σεζόν. Πάντως, όπως και να έχει, το ταξίδι στον χρόνο δεν είναι ένα ακραίο σενάριο, καθώς υπάρχει ήδη στην σειρά η ύπαρξη παράλληλων κόσμων.

Το νέο teaser trailer

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε, πληροφορούμαστε πού μετακόμισε η οικογένεια Byers, στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια. Εκεί, η Eleven προσπαθεί να προσαρμοστεί ενώ περιμένει να συναντήσει τον Mike στο spring break. Φαίνεται, ωστόσο, πως αργότερα την απαγάγουν ενώ η Joyce λαμβάνει ένα παράξενο πακέτο με κούκλες από την Ρωσία. Σε αυτό το τρέιλερ, βλέπουμε για πρώτη φορά και τον Mike και τον Murray!

Πηγή: monopoli.gr