Post

Share this post

Η Celine Dion τραγούδησε δημόσια έπειτα από 3,5 χρόνια και άφησε τους πάντες άναυδους

Celine Dion performs live at Barclaycard Presents British Summer Time Hyde Park at Hyde Park on July 05, 2019 in London, England.Samir Hussein/Redferns

Από τη μέρα που διαγνώστηκε με το σύνδρομο «Stiff person», η Celine Dion δεν έχει δώσει καμία συναυλία. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα άφησε άναυδους τους πάντες, αφού όταν βγήκε να παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ μεταξύ των Vegas Golden Knights και των Montreal Canadiens, αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο και να χαρίσει σε όλους μία υπέροχη στιγμή.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο επικοινωνίας της ομάδας χόκεϊ των Canadiens, η Dion έδειχνε αληθινά ευτυχισμένη εκείνη τη στιγμή. «Ξέρω ότι έχει καλές και όχι τόσο καλές μέρες, αλλά αυτή ήταν μια πολύ καλή μέρα. Έχει περάσει πολλά, και το να την βλέπεις έτσι και να χαμογελάει και να είναι τόσο χαρούμενη είναι εκπληκτικό», αποκάλυψε.

Η ίδια πρόσθεσε ότι «ήταν μία απίστευτη στιγμή. Είναι μία καταπληκτική γυναίκα», δήλωσε, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της η Celine Dion «μιλούσε και περνούσε καλά».

πηγή  πηγή