Post

Share this post

Η Dua Lipa προαναγγέλλει τα B-sides του «Future Nostalgia»

Τι ετοιμάζει η Dua Lipa;

Η Dua Lipa προαναγγέλλει την κυκλοφορία των B-sides από το άλμπουμ της «Future Nostalgia».

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας κυκλοφόρησε από τη Warner Records τον Μάρτιο του 2020 και τον επόμενο Αύγουστο, ακολούθησε το «Club Future Nostalgia», ένα άλμπουμ με remixes των τραγουδιών του «Future Nostalgia» που επιμελήθηκε η The Blessed Madonna και άλλα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Στη συνέχεια η Dua Lipa μοιράστηκε το single «Fever» σε συνεργασία με τη Βελγίδα τραγουδίστρια Angèle, καθώς και μια σειρά από διάφορες δυναμικές συνεργασίες.

Μεταξύ τους μια νέα έκδοση του δικού της τραγουδιού «Levitating» με τη συμμετοχή του DaBaby, η σύμπραξη με τη Miley Cyrus στο τραγούδι «Prisoner» από το νέο άλμπουμ «Plastic Hearts» της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και η συνάντηση με την Kylie Minogue σε ένα remix του τραγουδιού «Real Groove».

Τώρα, η Dua Lipa αποκαλύπτει ότι πρόκειται να ακούσουμε περισσότερη μουσική από την περίοδο του «Future Nostalgia».

«Τα B-sides είναι στο δρόμο…», έγραψε στο Twitter, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά της και την ημερομηνία κυκλοφορίας των τραγουδιών.

Θυμίζουμε ότι το θριαμβευτικό άλμπουμ «Future Nostalgia» χάρισε στην Dua Lipa πέντε από τις έξι υποψηφιότητές που απέσπασε ενόψει των Βραβείων Grammy 2021, τα οποία θα διοργανωθούν στις 14 Μαρτίου.

Πηγή: hit-channel.com