Post

Share this post

Ο Justin Bieber τραγουδά σε ένα σκοτεινό δάσος το «Hold On» και το «Anyone»

Ένα κινηματογραφικό σκηνικό έστησε ο Justin Bieber στη μέση ενός δάσους.

Ο Justin Bieber βγήκε στην εξοχή για να τραγουδήσει ζωντανά τα singles «Hold On» και «Anyone» από το νέο άλμπουμ του «Justice» για τις ανάγκες της σειράς «Official Live Performances» του Vevo.

Η εμφάνιση του τραγουδιστή βιντεοσκοπήθηκε σε ένα απομονωμένο σκοτεινό δάσος στο Λος Άντζελες, που φωτιζόταν από γυάλινους μονόλιθους κόκκινου χρώματος, μία εικόνα που δημιουργούσε έντονη αντίθεση με τις πράσινες και τις αστραπές φωτός που έπεφταν πίσω από τον pop star και την μπάντα του.

«Μου αρέσει να συνεργάζομαι με το Vevo για τη δημιουργία αυτών των Official Live Performances», δήλωσε ο Justin Bieber, ο οποίος κυκλοφόρησε χθες (26/03) την «Triple Chucks Deluxe» έκδοση του νέου άλμπουμ του «Justice».

«Το Vevo είναι κομμάτι όλων των βίντεο που έχω κυκλοφορήσει από την αρχή και αισθάνομαι τόσο ευλογημένος που τους έχω να με υποστηρίζουν Ναι για πάνω από μία δεκαετία», πρόσθεσε.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε αυτές τις αποκλειστικές παραστάσεις για τους θαυμαστές του Justin σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο JP Evangelista, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Περιεχομένου, Προγραμματισμού και Marketing του Vevo.

«Από τότε που κυκλοφόρησε το “Baby” το 2010 συνεργαζόμαστε στενά με τον Justin στα πολυάριθμα βίντεο που κυκλοφορεί και τον έχουμε παρακολουθήσει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου», συνέχισε.

«Αυτές οι εμφανίσεις που μαγνητοσκόπησε για εμάς φανερώνουν ότι έχει τελειοποιήσει την τέχνη του και την ωριμότητα του και ότι έχει εξελίξει τον ήχο του ως καλλιτέχνης. Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι με αυτό που καταγράψαμε καθώς η δυνατότητά μας να συνεργαζόμαστε τόσο στενά και δημιουργικά με έναν καλλιτέχνη είναι το κλειδί στο τελικό προϊόν», τόνισε.

Δείτε την εμφάνιση του Justin Bieber στη σειρά «Official Live Performances» του Vevo παρακάτω:

Πηγή: hit-channel.com