Post

Share this post

Υπάρχει παγκόσμια έλλειψη βινυλίων και για αυτό ευθύνεται η Adele

Είχε δίκιο μάλλον ο Ed Sheeran που έκανε τα “παράπονά” του!

Η μουσική βιομηχανία έχει τα μυστικά της, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είναι γνωστό σε όλους πως υπάρχει παγκόσμια έλλειψη βινυλίων και για αυτό ευθύνεται η Adele.

Προφανώς, η δισκογραφική επιστροφή της Adele έχει προκαλέσει άκρατο ενθουσιασμό σε όλους τους fans και κάτι από πανικό στις διάφορες βιομηχανίες βινυλίου, καθώς το νέο album της Βρετανίδας star θα οδηγήσει πολλά μικρότερα ονόματα της μουσικής να ικετεύουν για βινύλια που μπορεί να έχουν έτοιμα με τεράστια χρονοκαθυστέρηση, ακόμα και τον Αύγουστο του 2022.

Ο Ed Sheeran σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως έπρεπε να βιαστεί με την κυκλοφορία του “=“, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την τεράστια δέσμευση βινυλίων που είχε “κλειδώσει” η Adele, ενώ καλλιτέχνες, όπως οι ABBA, ο Elton John και οι Coldplay έκαναν τον ίδιο.

Βέβαια, όλη αυτή η δυσκολία με τα βινύλια ξεκίνησε με την αρχή της πανδημίας, όμως οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν (άρα και η ζήτηση προφανώς), ξεπερνώντας τα CDs για παράδειγμα, οπότε αυτό εντάθηκε ακόμα περισσότερο με το επερχόμενο release του “30“.

Πηγή: athensdeejay.gr