Post

Share this post

Το πρωί θύμα trafficking, το απόγευμα γυμνάστρια, το βράδυ γαλαζοαίματη

H απίστευτη ιστορία μια δαιμόνιας απατεώνισσας
Η 32χρονη Samantha Azzopardi συνελήφθη στην Αυστραλία για την αρπαγή δύο μικρών παιδιών και έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ με τη δράση της αφού είχε πολλά ονόματα και παρίστανε κάθε φορά άλλο ρόλο για να πετυχαίνει το σκοπό της.

Emily Peet, Lindsay Coughlin, Dakota Johnson, Georgia McAuliffe, Harper Hernandez και Harper Hart είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που χρησιμοποιούσε κατά καιρούς και οι αρχές δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν την δράση της, αφού ήξερε να καλύπτει καλά τα ίχνη της.

Ο κύριος χώρος δράσης της ήταν ο Καναδάς και η Αυστραλία. Τελευταίο της εγχείρημα ήταν όταν προσπάθησε να πλαστογραφήσει έγγραφα που αποδείκνυαν ότι εργαζόταν ως νταντά σε πλούσιους οικογενειάρχες της Αυστραλίας, με σκοπό να απαγάγει δύο παιδιά μιας εύπορης οικογένειας.

Οι ρόλοι που χρησιμοποίησε και προσποιήθηκε τουλάχιστον δεν στερούνται φαντασιάς. Αφού έλεγε ότι θύμα trafficking, γαλαζοαίματη της Σουηδίας και γυμνάστρια που οι γονείς σκοτώθηκαν με μακάβριο τρόπο, αφού ο πατέρας της σκότωσε την μητέρα της και αυτοκτόνησε.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν πως πάσχει από παθολογική ψευδολογία, γεγονός όμς που δεν εμπόδισε τις αρχές να τη συλλάβουν και να ορίσουν δίκη.

Πηγή: e-daily.gr