Post

Share this post

Τον εγκατέλειψαν σε κάδο σκουπιδιών όταν ήταν μωρό και τώρα είναι εκατομμυριούχος

Η απίστευτη ιστορία του Φρέντι Φίγκερς
«Μην αφήνετε τις περιστάσεις να καθορίζουν το ποιοι είστε», είναι το μότο του και δικαιωματικά τον εκφράζει απόλυτα. Ο εκατομμυριούχος  Φρέντι Φίγκερς δεν το έβαλε κάτω στα δύσκολα που του έβαλε η ζωή όταν ήταν νεογέννητο και σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της τηλεπικοινωνίας.

Τον εγκατέλειψαν όταν ήταν βρέφος σε έναν κάδο σκουπιδιών, όταν ένα ζεύγος τον βρήκε και κατάφερε να τον υιοθετήσει και να τον αναθρέψει με πολύ αγάπη. Στα 8 του ο πατέρας του του είπε την αλήθεια και αυτό δεν τον λύγισε, αλλά αντιθέτως τον έκανε να πεισμώσει και είναι ευγνώμων για όσα έχει.

Έπιασε υπολογιστή για πρώτη φορά στα 8 του, και αυτός ήταν χαλασμένος, αλλά έφτανε για να κολλήσει το μικρόβιο με τη τεχνολογία. Ο πατέρας του ήταν εργάτης και η μητέρα του δούλευε στα χωράφια, αλλά ο μικρός έδειχνε ένα ανεξήγητο ταλέντο με τους υπολογιστές που για πρώτη φορά κάποιος το πρόσεξε στα 12 του έτη.

Στα 15 του έτη παράτησε το σχολείο και έφτιαξε τη δική του εταιρεία υπολογιστών, όπου έφτιαξε κάτι σαν τους χάρτες της Google, πολύ πιο μπροστά φυσικά, και κατάφερε να το πουλήσει για 2,2 εκατ. δολάρια.

Ακολούθησαν και άλλες εφευρέσεις και το 2011 ήταν ο νεότερος ιδιοκτήτης παρόχου τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ. Ήταν μόνο 21 ετών.

Το 2014 λάνσαρε το δικό του smartphone (Figgers F1) και το 2019 βγήκε στην αγορά η τρίτη εκδοχή του (Figgers F3).

Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τον ιδιαίτερο νέο…

Πηγή: e-daily.gr