Post

Share this post

Σε υπαίθριους χώρους ανά τη Νέα Υόρκη θα διεξαχθούν τα MTV VMA 2020

Αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των MTV VMA 2020.

Τα MTV Video Music Awards 2020 δεν θα διεξαχθούν στο Barclays Center του Μπρούκλιν, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, αλλά αντιθέτως θα φιλοξενήσουν εμφανίσεις καλλιτεχνών σε υπαίθριους χώρους ανά τη Νέα Υόρκη.

Οι διοργανωτές προχώρησαν σε αυτήν την απόφαση λόγω των φόβων που επικρατούν από την πανδημία του κορονοϊού. «Κατέστη σαφές ότι οι υπαίθριες εμφανίσεις θα ήταν πιο εφικτές και ασφαλέστερες από μια εσωτερική εκδήλωση», σχολιάζει το MTV.

Τα MTV Video Music Awards αναμένεται να επιστρέψουν στο Barclays Center το 2021.

Οικοδέσποινα της φετινής τελετής απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου, θα είναι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Keke Palmer.

https://www.instagram.com/p/CDjw4h7nmvk/?utm_source=ig_embed

«Τα VMA του 2020 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Αυγούστου και θα αποτίσουν φόρο τιμής στην απίστευτη αντοχή της Νέας Υόρκης με πολλές υπαίθριες εμφανίσεις σε όλο την πόλη με περιορισμένο ή καθόλου κοινό, τηρώντας όλες τις οδηγίες της πολιτείας και της πόλης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του MTV.

«Σε στενή συνεννόηση με τους κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους υγείας, κατέστη σαφές ότι αυτή τη στιγμή οι υπαίθριες εμφανίσεις με περιορισμένο ή καθόλου κοινό θα ήταν πιο εφικτές και ασφαλέστερες από μια εσωτερική εκδήλωση. Τα VMA θα αναδείξουν τα δημοτικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης σε ένα συναρπαστικό show και θα επιστρέψουν στο Barclays Center το 2021», τονίζεται.

«Το MTV θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Υγείας, πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους, την ιατρική κοινότητα και τους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς για να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων, τηρώντας όλες τις οδηγίες της πολιτείας και της πόλης», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών για τα οποία έχει ανακοινωθεί ότι θα εμφανιστούν στα MTV Video Music Awards 2020 είναι οι BTS, η Doja Cat και ο J Balvin.

πηγή: hit-channel.com