Post

Share this post

Ο ZAYN μοιράζεται το single «Vibez» από το επερχόμενο άλμπουμ «Nobody Is Listening»

Ο ZAYN επιστρέφει στα μουσικό προσκήνιο με νέο άλμπουμ.

Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του ZAYN είναι γεγονός.

Πριν λίγες εβδομάδες συμπληρώθηκαν δύο έτη από την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του ZAYN, του διπλού άλμπουμ «Icarus Falls», με τίτλο εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία.

Σε αυτά τα δύο χρόνια έχουν αλλάξει πολλά τόσο στον κόσμο όσο στη ζωή του ίδιου του τραγουδιστή, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Με αφορμή τη γέννηση της κόρης του, μάλιστα, ο ΖΑΥΝ έκανε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ένα διάλειμμα από τη δισκογραφική απουσία του και κυκλοφόρησε ένα νέο single με τον τίτλο «Better», πριν αποσυρθεί ξανά από τα φώτα της δημοσιότητας για τους επόμενους μήνες.

Η άφιξη του 2021 ωστόσο φέρνει ευχάριστα νέα για τα μέλη του Zquaq, καθώς το πρώην μέλος των One Direction ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του και παράλληλα μοιράζεται ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του ZAYN θα έχει τον τίτλο «Nobody Is Listening» και θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, περιέχοντας 11 τραγούδια.

Η ψηφιακή προ-παραγγελία έχει αρχίσει εδώ.

Προπομπός του «Nobody Is Listening» είναι το single «Vibez», ένα R&B κομμάτι με έντονο το αισθησιακό στοιχείο.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στη σύντροφο του ZAYN και μητέρα του παιδιού του, το μοντέλο Gigi Hadid. Χρησιμοποιώντας υπονοούμενα, την ενθαρρύνει να δείξει τον αληθινό της εαυτό και να μην κρύβει τίποτα αφού κανένας άλλος δεν είναι εκεί, μια σκηνή που θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει τον τίτλο του άλμπουμ «Nobody Is Listening».

Πηγή: hit-channel.com