Post

Share this post

Ο ZAYN κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Nobody Is Listening»

Ακούστε το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του ZAYN.

Ο ZAYN κορυφώνει τη δισκογραφική επάνοδό του και λίγες ημέρες μετά το single «Vibez» κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Nobody Is Listening».

Μετά την αποχώρησή του από τους One Direction το 2015, ο χαμηλών τόνων τραγουδιστής κυκλοφορεί με συνέπεια pop άλμπουμ που δεν διστάζουν να πάρουν ρίσκα, να αποκαλύψουν κρυφά συναισθήματα και αψηφήσουν τις προσδοκίες.

Το «Mind of Mine» (2016) ήταν μια R&B ματιά στα βάθη της ψυχής και του μυαλού του ZAYN, ενώ ο διπλός δίσκος «Icarus Falls» (2018) μετέτρεψε τα κλασικά ερωτικά τραγούδια σε μυθικά ταξίδια.

Στο τρίτο του προσωπικό άλμπουμ ο ZAYN συνειδητοποίησε το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων του και ανέλαβε τον ολοκληρωτικό έλεγχο της δημιουργίας του «Nobody Is Listening» για να ετοιμάσει τη μουσική που πάντα ονειρευόταν, τελειοποιώντας παράλληλα το χαρακτηριστικό φαλσέτο του.

Το αποτέλεσμα του «Nobody Is Listening» είναι μία από τις προσωπικές δουλειές του μέχρι σήμερα, με τη διάθεση για πειραματισμό να λειτουργεί ως κοινός άξονας με τα προηγούμενα άλμπουμ του.

Με το δικό του ανόθευτο και προσωπικό όραμα ο ZAYN παγιώνει τη θέση του ανάμεσα στους πιο ιδιαίτερους και καινοτόμους καλλιτέχνες της pop και της R&B του σήμερα.

Το άλμπουμ «Nobody Is Listening» κυκλοφορεί από την RCA Records / Sont Music και περιέχει 11 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των προπομπών «Better» και «Vibez», αλλά και δύο συνεργασιών με τον Αμερικανό τραγουδιστή Syd και τον Βρετανό ράπερ Devlin αντίστοιχα.

Πηγή: hit-channel.com