Post

Share this post

Ο Woodkid παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «S16»

Με 11 τραγούδια έρχεται το νέο άλμπουμ του Woodkid.

Ο Γάλλος πολυπράγμων καλλιτέχνης Woodkid κυκλοφορεί τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.

Το «S16» διαδέχεται το υποψήφιο για δύο βραβεία Grammy ντεμπούτο του άλμπουμ «Golden Age», το οποίο σημείωσε πωλήσεις σχεδόν ενός εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

Ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός, σκηνοθέτης και graphic designer Woodkid δύο ημέρες πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ του, παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το single «Horizons Into Battlegrounds» από το «S16» στη δημοφιλή εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» της αμερικανικής τηλεόρασης.

Το «Horizons Into Battlegrounds» μαζί με τα «Goliath» και «Pale Yellow», είναι τα τρία singles που λειτούργησαν ως προπομποί του άλμπουμ.

Μάλιστα το τραγούδι «Goliath» χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό «TIME» ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια για τον Απρίλιο του 2020.

Το «S16» ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios στο Λονδίνο.

Το άλμπουμ εκφράζει ορισμένες σκέψεις του καλλιτέχνη και προβληματισμούς όπως «από τι είναι φτιαγμένα τα κύτταρα μας, οι καρδιές μας» και «ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας»;

Το «S16» κυκλοφορεί από τις Green United Music και Universal Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και σε φυσικό προϊόν (βινύλιο, CD, limited Vinyl Box Edition).

Πηγή: hit-channel.com