Post

Share this post

Ο Suga μιλάει για την απουσία του από τους BTS μετά το χειρουργείο στον ώμο

«Μπορούσα να δω το κενό στη σκηνή».

Ο Suga των BTS αναρρώνει ακόμα από τη χειρουργική επέμβαση στον ώμο στην οποία υποβλήθηκε τον Νοέμβριο.

Μιλώντας στο Weverse Magazine, το μέλος του K-pop συγκροτήματος περιέγραψε τους αφόρητους πόνους που ένιωθε πριν από την επέμβαση: «Ο πόνος είναι ένα πράγμα, αλλά όταν οι ώμοι μου χειροτέρευσαν, δεν μπορούσα καν να σηκώσω τα χέρια μου», είπε.

Στο πλαίσιο της ανάρρωσής του, ο Suga απουσιάζει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των BTS για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους «BE» και τις πολυάριθμες εμφανίσεις που έχουν κάνει σε late night shows και διοργανώσεις όπως τα American Music Awards.

Το κενό που έχει μείνει στο συγκρότημα μετά την προσωρινή αποχώρησή του είναι ένα συναίσθημα που δύσκολα το διαχειρίζεται ο Suga.

«Μπορούσα να δω το κενό (στη σκηνή) επειδή είμαστε μαζί ως γκρουπ επτά ατόμων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Όχι απαραίτητα επειδή δεν είμαι εγώ εκεί, αλλά επειδή λείπει κάτι που πρέπει να είναι εκεί», είπε.

Ωστόσο στην εμφάνιση των BTS στα Mnet Asian Music Awards 2020 τον Δεκέμβριο χρησιμοποιήθηκε ένα ολόγραμμα του Suga.

«Υπάρχει αυτό το 3D στούντιο στο οποίο το γυρίσαμε. Έκανα το γύρισμα, τη σάρωση και τραγούδησα εκεί, αλλά δεν μπορούσα να δω το πραγματικό αποτέλεσμα στο στούντιο. Νόμιζα ότι η αίσθηση του εκτοπισμού ήταν αναπόφευκτη και αυτό ακριβώς συνέβη», εξήγησε ο ίδιος.

«Αλλά έβγαλα φωτογραφίες ως συνήθως, γιατί (οι BTS) θα έβγαιναν ακόμη και αν δεν είχα κάνει την εγχείρηση», πρόσθεσε γελώντας.

Και ενώ η αποκατάσταση παίρνει χρόνο, ο Suga παρακολουθεί αυτό το διάστημα ταινίες που δεν έχει δει όπως τα «Samjin Company English Class», «Tenet» και «Parasite». Ο 27χρονος ράπερ είναι επίσης πεπεισμένος ότι θα «γίνει ακόμα καλύτερα» στη συνέχεια.

«Προφανώς, χρειάζονται αρκετοί μήνες για να αναρρώσω πλήρως. Όμως, προσπαθώ να καλυτερεύω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Νομίζω ότι θα γίνω ακόμα καλύτερο όταν βγάλω αυτόν το νάρθηκα», ανέφερε.

Πηγή: hit-channel.com