Post

Share this post

Ο Pharrell Williams σε σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix

Ο Pharrell Williams θα συμμετάσχει στην αναζήτηση νέων ταλέντων στην γκόσπελ μουσική.

Συνεχίζοντας την τεράστια λίστα των πρωτότυπων ντοκιμαντέρ, το Netflix έχει τώρα προσεγγίσει τον Pharrell Williams για μια νέα σειρά που φωτίζει ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, ενώ δημιουργεί μια από τις πιο εμπνευσμένες χορωδίες γκόσπελ στον κόσμο.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Voices of Fire» θα συμμετέχουν ο μουσικός, ηθοποιός και δισκογραφικός και κινηματογραφικός παραγωγός και ο θείος του, επίσκοπος Ezekiel Williams και θα ανακαλύπτουν νέα ταλέντα.

Ο Pharrell Williams έκανε τη σχετική ανακοίνωση για πρώτη φορά την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Essence, το οποίο πραγματοποιήθηκε online φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά ντοκιμαντέρ «Voices of Fire» θα ακολουθεί το ταξίδι του επισκόπου Williams και των επικεφαλής της χορωδίας γκόσπελ που αναζητούν ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και υπόβαθρων στο Hampton Roads της Βιρτζίνια.

Ενώ θα εμφανίζεται μπροστά από την κάμερα, ο Pharrell Williams θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρείας του «i am Other».

Τα νέα ακολουθούν την πρόσφατη ανακοίνωση ότι το Netflix βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Ρharrell Williams και τον σεναριογράφο και παραγωγό Kenya Barris («Black-ish», «Grown-ish», «Mixed-ish») για την παραγωγή ενός μιούζικαλ για την Juneteenth (19 Ιουνίου), όπως ονομάζεται η ημέρα που γιορτάζεται η κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ.

Η σειρά «Voices of Fire» αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αργότερα φέτος.

Πηγή: hit-channel.com