Post

Share this post

Ο Louis Tomlinson βοήθησε τον Liam Payne να αντιμετωπίσει το lockdown

«Ο Louis ήταν εκεί για μένα τις τελευταίες εβδομάδες», παραδέχεται ο Liam Payne.

Ο Liam Payne και ο Louis Tomlinson εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

Τα πρώην μέλη των One Direction διατηρούν τακτικές επαφές, με τον Liam Payne να λέει κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης που έκανε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμού του στο Instagram πως ο Louis Tomlinson ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες του lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Παλεύω λίγο με αυτό, ο Louis ήταν αναμφίβολα εκεί για μένα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οπότε πρέπει να πω ευχαριστώ», είπε ο 27χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα με τον βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό Capital FM.

Επίσης σχολίασε ότι συζητούν μέσω τηλεφώνου και περιέγραψε ότι ο Louis Tomlinson «τα πηγαίνει πραγματικά καλά».

Ο Liam Payne είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τη φιλία του με τον Louis Tomlinson αποκαλύπτοντας: «Μιλάω με τον Louis περισσότερο από ό,τι μιλάω με οποιονδήποτε άλλο (από τα μέλη των One Direction)».

«Έχουμε υποστηρίξει ο ένας τον άλλο σε όλη τη διαδικασία, γιατί όταν ήμασταν στο συγκρότημα ήταν ο πιο μεγάλος σε ηλικία και εγώ το είχα κάνει αυτό για λίγο», ανέφερε για τον Louis Tomlinson, ο οποίος είναι σήμερα 29 ετών.

«Πάντα τηλεφωνούμε ο ένας τον άλλον όταν εμφανίζεται κάποιο κρίσιμο σημείο στη ζωή, κάτι που είναι ωραίο, να έχεις κάποιον να βασιστείς με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε ο Liam Payne.

Πηγή: hit-channel.com