Post

Share this post

Ο Lil Nas X πίστευε ότι δεν ήταν «δίκαιο» να κερδίσει Grammy η Billie Eilish απέναντι στο «Old Town Road»

Ο Lil Nas X ένιωσε «ζήλια που δεν ήταν δικαιολογημένη» απέναντι στην Billie Eilish.

Στα Βραβεία Grammy του 2020 ο Lil Nas X ήταν υποψήφιος για έξι βραβεία και τελικά κέρδισε δύο βραβεία, για την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Δίδυμο / Συγκρότημα και για το Καλύτερο Μουσικό Βίντεο, αμφότερα για το «Old Town Road».

Από τα τέσσερα βραβεία που έχασε, αυτό που τον πλήγωσε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι τον τίτλο για την Ηχογράφηση της Χρονιάς έλαβε το «Bad Guy» της Billie Eilish (η οποία επικράτησε στις τέσσερις κυριότερες κατηγορίες των Grammy εκείνη τη χρονιά) αντί το δικό του «Old Town Road».

Σε συνέντευξή του στο «British GQ Style», ο Lil Nas X παραδέχεται ότι αρχικά ζήλευε την Billie Eilish για τη νίκη της και ότι πίστευε πως δεν ήταν «δίκαιο» που δεν κέρδισε το βραβείο το δικό του single, το οποίο σημείωσε ιστορικό ρεκόρ παραμένοντας για 19 συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Billboard Hot 100.

«Μα πώς έγινε; Έχω το μεγαλύτερο τραγούδι. Δεν είναι δίκαιο», είχε σκεφτεί τότε.

Όμως ο χρόνος που πέρασε «κυριολεκτικά στο σπίτι μόνος του» τους πρώτους μήνες της καραντίνας τον βοήθησε να αφήσει αυτά τα συναισθήματα στην άκρη και να αλλάξει άποψη για τη νίκη της Billie Eilish.

«Έβαλα όλη την ενέργεια που ένιωθα στην Bilie Eilish. Έγινε ζήλια που δεν ήταν δικαιολογημένη. Έχεις το τραγούδι με το μεγαλύτερο διάστημα παραμονής στο νούμερο ένα, γιατί στο διάολο ζηλεύεις αυτό το βραβείο;», είπε ο Lil Nas X.

«Είμαστε ήδη τόσο ευλογημένοι. Ακόμα κι αν δεν έχεις αυτά τα πράγματα, είσαι εδώ. Είσαι ακόμα ζωντανός. Υπάρχεις. Δεν πρέπει να έχεις κανένα λόγο να ζηλεύεις», συνέχισε.

Στην ίδια συνέντευξη ο Lil Nas X μίλησε για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

«Θα έχετε τον ευάλωτο Nas. Θα έχετε τον ευτυχισμένο Nas. Θα έχετε τον ερωτευμένο Nas. Θα έχετε τον υπερβολικό Nas. Θα έχετε τον σκληρό Nas. Θα έχετε τον Nas από το γκέτο. Θα τα έχετε όλα αυτά», σχολίασε.

«Θα έχετε όλο τον εαυτό μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αυτούς τους τελευταίους δύο μήνες, λέω ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε», πρόσθεσε.

Πηγή: hit-channel.com