Post

Share this post

Ο Lewis Capaldi μιλά για την πίεση που νιώθει για το επόμενο άλμπουμ του

«Θέλω να αρέσει στον κόσμο το ίδιο πολύ», λέει ο Lewis Capaldi για το επόμενο άλμπουμ του.

Ο Lewis Capaldi κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ολοκληρώσει το δεύτερο άλμπουμ του. Ωστόσο επειδή η πρώτη δισκογραφική δουλειά ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός παραδέχεται ότι αισθάνεται την πίεση να κινηθεί στα ίδια επίπεδα.

Το «Divinely Uninspired To A Hellish Extent» ήταν το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2019 και το 2020 και μας χάρισε τις τεράστιες επιτυχίες «Some You Loved» και «Before You Go».

Δεν είναι περίεργο που ο Lewis Capaldi πιστεύει ότι πρέπει να κάνει κάτι ισάξιο, όμως, ταυτόχρονα, αναγνωρίζει πόσο τυχερός είναι.

«Θέλω απλώς να αρέσει στον κόσμο το ίδιο πολύ. Όπως όταν έρχονται σε μια συναυλία μου, θέλω να την απολαμβάνουν όσο και την πρώτη», είπε ο 24χρονος τραγουδιστής στο ABC News.

«Ωστόσο, δεν έχουν όλοι ένα πολύ επιτυχημένο πρώτο άλμπουμ, οπότε θα είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θα είμαι με χαρά για το υπόλοιπο της ζωής μου αυτός ο τύπος που έρχεται στα πάρτι και τραγουδά το “Someone You Loved”».

Ο Lewis Capaldi σημείωσε επίσης ότι είναι «ευγνώμων» για όλα την επιτυχία και εξήγησε: «Απλώς θα προσπαθήσω να δημιουργήσω το επόμενο (άλμπουμ) και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Και αν πάει καλά, πήγε καλά. Αν δεν το κάνει, προσπαθήσαμε όσο πιο πολύ μπορούσαμε, πάμε στο επόμενο».

«Τα τραγούδια πρέπει να είναι καλύτερα. Και αν δεν τα πάει καλά, τα τραγούδια δεν ήταν τόσο καλά. Και αυτό είναι. Χωρίς δράμα, καταλαβαίνετε τι εννοώ;», είπε.

Πηγή: hit-channel.com