Post

Share this post

Ο Kendrick Lamar ετοιμάζει καινούργιο music video

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον Kendrick Lamar εν ώρα γυρισμάτων.

Φαίνεται πως ο Kendrick Lamar προετοιμάζει τη δισκογραφική επάνοδό του.

Ο K. Dot εθεάθη την προηγούμενη Τρίτη (01/09) να πραγματοποιεί γυρίσματα για ένα νέο μουσικό βίντεο στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Σε φωτογραφία που έφερε στην επιφάνεια το People, ο ράπερ φορά λευκή μπλούζα, μπεζ παντελόνι και μαύρα παπούτσια Converse Chuck Taylors ενώ τον βλέπουμε να μιλά σε ένα καρτοτηλέφωνο.

Ο CEO της Top Dawg Entertainment, Anthony «Top Dawg» Tiffith, είχε προαναγγείλει την επιστροφή του Kendrick Lamar από τον περασμένο Μάιο.

«Κάντε υπομονή, ο βασιλιάς Kendrick θα επιστρέψει σύντομα», είπε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο Instagram.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Kendrick Lamar.

Το κολοσσιαίο «DAMN.», από το οποίο προέκυψαν επιτυχίες όπως το «Humble» και το «Loyalty», έγινε τρεις φορές πλατινένιο στις ΗΠΑ, κέρδισε ένα Βραβείο Pulitzer και το Grammy του «Καλύτερου Ραπ Άλμπουμ».

Τον Ιανουάριο ο Bill Werde, πρώην αρχισυντάκτης και αρθρογράφος του Billboard, ανέφερε ότι είναι πιθανό το επόμενο άλμπουμ του Kendrick Lamar να διαθέτει αρκετές rock επιρροές.

«Μήπως κάποιος που δεν ονομάζεται Beyoncé κυκλοφόρησε καλύτερα, πιο ουσιαστικά, συνεχόμενα άλμπουμ την τελευταία δεκαετία από ό,τι ο Kendrick Lamar; Ενδιαφέρεστε να μάθετε, όπως ακούω από πολλούς φίλους, αν έχει ολοκληρωθεί η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ; Και αν έχει επιλέξει περισσότερους ροκ ήχους αυτή τη φορά;», έγραψε στο Twitter.

«Αναμένονται πολλά τεράστια άλμπουμ το 2020. Θα εκπλαγώ αν υπάρξει ένα άλμπουμ που θα το ακούσω πιο προσεκτικά την πρώτη φορά από ό,τι αυτό», συμπλήρωσε.

πηγή: hit-channel.com