Post

Share this post

Ο Justin Bieber προαναγγέλλει νέα μουσική με ένα αινιγματικό μήνυμα

Τι ετοιμάζει ο Justin Bieber;

Ο Justin Bieber αναστάτωσε τους θαυμαστές τους με το αινιγματικό μήνυμα που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μία εβδομάδα», έγραψε ο 26χρονος τραγουδιστής σε δημοσίευσή του στο Twitter την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως συναγερμός στις τάξεις των θαυμαστών του.

Το ίδιο μήνυμα ανάρτησε ο αστέρας της pop και στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram, δίνοντας ραντεβού για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα στο διαδίκτυο εμφανίστηκε μία ιστοσελίδα με τη διεύθυνση jbsoon.com, στην οποία υπάρχει η δυνατότητα για pre-save μουσικής στις πλατφόρμες του Spotify και του Apple Music.

Ο μάνατζερ του Bieber, Scooter Braun, αναδημοσίευσε την ανάρτηση του τραγουδιστή στο Twitter γράφοντας: «Ξεκινά νέα εποχή;»

https://twitter.com/scooterbraun/status/1304435209811554305?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1304435209811554305%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2F

Ο Justin Bieber κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Φεβρουάριο το πέμπτο studio album του, το οποίο είχε τον τίτλο «Changes».

Το «Changes» έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του Billboard 200 με 231.000 πωλήσεις, αριθμός αισθητικά μικρότερος από τις πωλήσεις που είχε σημειώσει την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του το αμέσως προηγούμενο άλμπουμ του pop star, το «Purpose» του 2015 (649.000 πωλήσεις).

Η αινιγματική ανάρτηση του Justin Bieber προκάλεσε παροξυσμό στα κοινωνικά δίκτυα και έδωσε τροφή για πολλά σενάρια σχετικά με όσα επιφυλάσσει ο τραγουδιστής

Ένα από αυτά τα σενάρια υποστηρίζει ότι είναι πιθανό ο Justin Bieber να συνεργαστεί δισκογραφικά με τους BTS, τους οποίους εκθείασε για την επιτυχία του «Dynamite». Ο Bieber ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες, όμως τις φούντωσε με μία από τις αναρτήσεις του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σχέδιά του θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα.

πηγή: hit-channel.com