Post

Share this post

Ο Justin Bieber είναι στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο άλμπουμ του

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του ηχογραφεί ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει πυρετωδώς το επόμενο άλμπουμ του, όπως αποκάλυψε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, ο pop star ενημέρωσε τους θαυμαστές για την πρόοδο των ηχογραφήσεων όσον αφορά το έκτο studio album του, το οποίο θα διαδεχθεί το «Changes» του 2020.

Ήδη ο Justin Bieber έχει κυκλοφορήσει τρία νέα singles, το «Holy» με τη συμμετοχή του Chance the Rapper, το «Lonely» σε συνεργασία με τον Benny Blanco και το ακόμα πιο πρόσφατο «Anyone».

Ο Justin Bieber έδειξε με μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε «πώς τον κάνει να νιώθει αυτό το άλμπουμ», ενώ σε μία άλλη φωτογραφία τον βλέπουμε να εξετάζει το tracklist της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του.

Σε μια τρίτη ανάρτηση, ο Καναδός τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο παίζει ντραμς.

«Είναι τόσο διασκεδαστικό να χρησιμοποιούμε τις δυνατότητές μας και να τις παρακολουθούμε να ανθίζουν», έγραψε στη λεζάντα.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τα δώρα που μου έδωσε ο Θεός, η ελπίδα μου είναι να εξελιχθώ σε όλα όσα έχει ο Θεός για μένα σε όλους τους τομείς της ζωής μου», συνέχισε.

«Πρώτα απ’ όλα η σχέση μου με την απίστευτη γυναίκα μου. Τι ευλογία να έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ. Ο Θεός χρησιμοποιεί τις δυνατότητές μας για να ξεκλειδώσει το σκοπό μας! Βγείτε εκεί έξω σήμερα και μεγιστοποιήστε τις δυνατότητές σας και παρακολουθήστε την αίσθηση πραγμάτωσης στην καρδιά σας να αρχίσει να μεγαλώνει!», τόνισε ο Justin Bieber.

Πηγή: hit-channel.com