Post

Share this post

Ο Justin Bieber αποκαλύπτει τα μυστικά του video για το «Holy»

Στα παρασκήνια του music video για το «Holy» μας μεταφέρει ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber αποκαλύπτει όσα δεν ξέρατε για το music video για το νέο τραγούδι του «Holy».

Το «Holy», στο οποίο συμμετέχει ο Chance the Rapper, κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου και κατέρριψε το ρεκόρ για το video του Justin Bieber στο προσωπικό κανάλι του στο Vevo που συγκεντρώνει τις περισσότερες προβολές μέσα σε 24 ώρες, έχοντας προβληθεί 13 εκατομμύρια φορές την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του «Holy», ο Justin Bieber συνεργάζεται με το VEVO και στο νεότερο επεισόδιο της σειράς «VEVO Footnotes» αποκαλύπτει το νόημα του συγκινητικού music video, καθώς και ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη δημιουργία του.

Τη σκηνοθεσία έκανε ο Colin Tilley, ο οποίος συνάντησε για πρώτη φορά με τον Bieber πριν από 10 χρόνια στο video του «Never Let You Go», εξηγεί πόσο στενά συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που αντικατοπτρίζει τον πόνο, τη θλίψη και την απογοήτευση που βιώνουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

«Ο Colin και εγώ, και οι δύο από τις καρδιές μας, θέλαμε να κάνουμε αυτό το video, γνωρίζοντας ότι γεγονός ότι υπάρχουν πολλά πράγματα (που συμβαίνουν) στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πολύς πόνος, πολλή θλίψη, πολλή απογοήτευση, πολλοί άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους», εξηγεί ο Justin Bieber στην κάμερα καθώς ετοιμάζεται για το ρόλο του.

Justin Bieber: Ακούστε το νέο single «Holy» με τον Chance The Rapper
Ο Colin Tilley σχολιάζει: «Έτσι εξελίχθηκε η ιστορία. Αγγίζει αυτό που περνά ο κόσμος… είναι μια παράξενη περίοδος. Η ιδέα των ξένων που βοηθούν ο ένας τον άλλον μπορεί να αλλάξει την έκβαση των πάντων. Αυτό είναι το φως στην άκρη του τούνελ για το οποίο προσπαθούμε να ασκήσουμε πίεση».

Σύμφωνα με το σενάριο του video, ο Justin Bieber και η ηθοποιός Ryan Destiny υποδύονται ένα ζευγάρι που εργάζεται αντίστοιχα στον πετρελαϊκό τομέα και σε ένα γηροκομείο.

Αφού χάσουν τις δουλειές και το σπίτι τους για να καταλήξουν στο δρόμο, ένας ευγενικός στρατιώτης, τον οποίο ενσαρκώνει ο Wilmer Valderrama, τους καλεί στο σπίτι του για να τους προσφέρει ένα γεύμα με την οικογένειά του.

«Η πρόθεσή μας δεν ήταν να φτιάξουμε το τυπικό μουσικό βίντεο. Πραγματικά θέλαμε να το πάμε σε μια αφηγηματική κατεύθυνση. Μια νέα εποχή του Justin», σημειώνει ο Colin Tilley.

Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει επίσης ότι άντλησε από δύο ταινίες ανεξάρτητης παραγωγής του Ryan Gosling: Το «Blue Valentine» του 2010 και το «The Place Beyond The Pines» του 2012.

πηγή: hit-channel.com