Post

Share this post

Ο Justin Bieber αναβάλλει την περιοδεία του για το 2022

Για ακόμα μια φορά αλλάζουν τα σχέδια του Justin Bieber λόγω της πανδημίας.

Ο Justin Bieber σχεδίαζε να κάνει μια μεγάλη περιοδεία το καλοκαίρι του 2020, όμως η πανδημία του COVID-19 τον ανάγκασε να μεταφέρει τις συναυλίες του για το 2021.

Η επαναπρογραμματισμένη περιοδεία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και θα συνεχιζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του επερχόμενου καλοκαιριού, αλλά τα σχέδια άλλαξαν ξανά.

Το «Variety» μετέδωσε πρώτο ότι η φετινή περιοδεία του Justin Bieber αναβλήθηκε για άλλη μια φορά, σημειώνοντας ότι έχει προγραμματιστεί ξανά για το 2022.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε αργότερα με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Justin Bieber.

«Υπό το φως της τρέχουσας κρίσης στη δημόσια υγεία, ο Justin Bieber ανακοινώνει τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία του», αναφέρεται.

«Η περιοδεία των 45 συναυλιών έχει αλλάξει σταθμούς και η παραγωγή της περιοδείας έχει επανασχεδιαστεί και δεν θα κάνει στάσεις πλέον σε στάδια ή σε όλες τις αγορές. Προστέθηκαν δεκαεννέα νέες συναυλίες σε κλειστά γήπεδα», τονίζεται.

Επίσης στο πλευρό του Justin Bieber δεν θα βρεθούν το 2022 η Kehlani και ο Jaden Smith, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει να ανοίγουν τις συναυλίες της φετινής περιοδείας του.

Τα νέα ονόματα των καλλιτεχνών που θα τον πλαισιώνουν θα ανακοινωθούν «αργότερα», σύμφωνα με το μήνυμα.

Η προπώληση εισιτηρίων για την περιοδεία «The Justin Bieber World Tour» θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου 2021.

Παρότι φέρει τον τίτλο της «παγκόσμιας περιοδείας», στην πραγματικότητα οι 45 στάσεις θα γίνουν σε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Μεταξύ άλλων στάσεων, ο Justin Bieber θα δώσει τρεις συναυλίες στην ιδιαίτερη γενέτειρά του, στο Τορόντο του Καναδά και στο «Scotiabank Arena», δύο συναυλίες στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης και μια στο «Prudential Center» στο Newark του Νιού Τζέρσεϊ και δύο συναυλίες στο «Staples Center» του Λος Άντζελες και μία στο «The Forum» του γειτονικού Inglewood.

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ.

Πηγή: hit-channel.com