Post

Share this post

Ο Jason Derulo ενώνει τις δυνάμεις του με τον Adam Levine σε ένα νέο τραγούδι

Ο Jason Derulo ενώνει τις δυνάμεις του με τον Adam Levine.

Το 2020 ήταν μια άσχημη χρονιά για τους περισσότερους, όμως όχι για τον Jason Derulo.

Ο pop star πραγματοποίησε μια ανεπανάληπτη επάνοδο και  επαναπροσδιορίστηκε καλλιτεχνικά ως ο «βασιλιάς του TikTok», ενώ κατέκτησε το νούμερο ένα των charts με την ακαταμάχητη επιτυχία «Savage Love (Laxed – Siren Beat)».

Ακολούθησε άλλη μια παγκόσμια επιτυχία, το «Take You Dancing» και μια σειρά από club anthems όπως το «Love Not War (The Tampa Beat)» και το «Coño».

Ο Jason Derulo είναι έτοιμος να διατηρήσει το momentum και το 2021 κυκλοφορώντας ένα νέο single με τίτλο «Lifestyle» σε συνεργασία με τον Adam Levine, τον κεντρικό τραγουδιστή των Maroon 5.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι το “Lifestyle” είναι διαθέσιμο για pre-save τώρα», έγραψε ο Derulo στα social media, δημοσιεύοντας παράλληλα του εξώφυλλο του digital single.

«Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή», πρόσθεσε.

Η τελευταία πρόταση είναι ό,τι πλησιέστερο σε ενημέρωση έχει μοιραστεί ο 31χρονος τραγουδιστής σχετικά με το πέμπτο άλμπουμ του.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Everything Is 4» το 2015 και τώρα ο Jason Derulo έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες για να γεμίσει μια δισκογραφική δουλειά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι αναφέρεται σε μια «νέα εποχή» δείχνει ότι ίσως σχεδιάζει ένα άλμπουμ με εντελώς καινούργιο υλικό.

Το single «Lifestyle» πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.

Πηγή: hit-channel.com