Post

Share this post

Ο George Cosby μοιράζεται το νέο single «Day In Day Out»

Ακούστε το νέο τραγούδι του George Cosby.

Ο George Cosby, μία από τις πιο ξεχωριστές νέες φωνές του Ηνωμένου Βασιλείου, μοιράζεται το νέο single «Day In Day Out».

Αυτή είναι η επόμενη κυκλοφορία του George Cosby μετά το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με το single «Real Love», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 700 χιλιάδες streams παγκοσμίως, καθώς και το δεύτερο single του, με τίτλο «Lost On You».

Σε σκηνοθεσία του Joel Barney, το music video για το «Day In Day Out» ακολουθεί τον George Cosby στην αγγλική ύπαιθρο και στις ακτές της.

Η ομορφιά και το επιβλητικό τοπίο έρχονται σε αντίθεση με τις σύγχρονες κοινοτυπίες με τις οποίες αγωνίζεται στο τραγούδι.

«Το “Day In Day Out” για μένα είναι μια μεγάλη ονειροπόληση γεμάτη με έρωτα. Ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου έχοντας το μυαλό σου πολύ μακριά, να κυριεύεται από αυτό το άτομο με το οποίο έχεις ερωτευτεί, το άτομο από το οποίο έχεις χωριστεί προσωρινά. Ένας ανεμοστρόβιλος έδωσε ξαφνικά χώρο για να αναπνεύσεις, αν και το μυαλό σου γεμίζει γρήγορα το χώρο…», σχολιάζει ο George Cosby για το νέο τραγούδι.

«Το “Day In Day Out” ήταν ένα από τα λίγα τραγούδια που έγραψα την περίοδο που ήμουν στο Λος Άντζελες. Θυμάμαι πραγματικά ότι έζησα αυτό το τραγούδι, μόλις είχα ξεκινήσει μια νέα σχέση και πήγα στην άλλη πλευρά του κόσμου για τρεις μήνες. Ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ και το μόνο πράγμα που μπορούσα να γράψω», περιγράφει.

Την περασμένη εβδομάδα ο George Cosby εμφανίστηκε στο φεστιβάλ «Great Escape» όπου παρουσίασε ακουστικές εκδοχές των τραγουδιών του «Lost On You» και «Real Love».

Πηγή: hit-channel.com