Post

Share this post

Ο Dave Grohl ονειρεύεται ότι οι Nirvana υπάρχουν ακόμη ως συγκρότημα

«Ονειρεύομαι ότι είμαστε ακόμα συγκρότημα».

Υπάρχουν φορές που ο Dave Grohl ονειρεύεται ότι οι Nirvana υπάρχουν ακόμη.

Ο μουσικός, ο οποίος ήταν ντράμερ στο συγκρότημα μέχρι τον τραγικό θάνατο του Kurt Cobain το 1994, ανέφερε στο περιοδικό «Classic Rock» ότι παίζει τραγούδια των Nirvana μόνο όταν είναι μαζί με τους πρώην συνεργάτες του στην μπάντα, τον Krist Novoselic και τον Pat Smear.

Ο τραγουδιστής των Foo Fighters εξομολογήθηκε: «Δεν θα ένιωθα άνετα να τραγουδήσω ένα τραγούδι που τραγούδησε ο Kurt».

«Νιώθω τέλεια στο σπίτι παίζοντας αυτά τα τραγούδια στα ντραμς. Και μου αρέσει να παίζω με τον Krist και τον Pat και κάποιον άλλο τραγουδιστή», πρόσθεσε, σύμφωνα με το NME.

«Ονειρεύομαι ακόμα ότι είμαστε στους Nirvana, ότι είμαστε ακόμα συγκρότημα. Ονειρεύομαι ακόμα ότι υπάρχει ένα άδειο γήπεδο που μας περιμένει να παίξουμε», συνέχισε ο Dave Grohl.

«Αλλά δεν κάθομαι στο σπίτι να κάνω πρόβα το “Smells Like Teen Spirit” μόνος μου. Είναι απλώς μια υπενθύμιση ότι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για αυτά τα όμορφα τραγούδια δεν είναι πλέον μαζί μας. Είναι γλυκόπικρο», σχολίασε για τον Kurt Cobain.

Οι Foo Fighters έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό «Classic Rock» με αφορμή την κυκλοφορία του single «No Son Of Mine» και το επερχόμενο άλμπουμ τους «Medicine At Midnight».

Πηγή: hit-channel.com