Post

Share this post

Ο 9χρονος που συγκλόνισε τις ΗΠΑ με την ευχή του

Εκατοντάδες άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες για να υιοθετήσουν ένα εννιάχρονο αγόρι στην Οκλαχόμα, μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο μικρούλης σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και έγιναν viral.
Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο εννιάχρονος Τζόρνταν ήταν ένα από τα παιδιά που εμφανίστηκαν στο ρεπορτάζ του καναλιού KFOR-TV και τα όσα είπε για το όνειρό του να υιοθετηθεί πραγματικά συγκλονίζουν. «Θα ήθελα απλά μια οικογένεια, μία μαμά και έναν μπαμπά, ή έναν από τους δύο, δε με νοιάζει», είπε ο μικρός Τζόρνταν που φιλοξενείται σε κέντρο ανάδοχης φροντίδας, και περιμένει έξι ολόκληρα χρόνια για μια οικογένεια που θα τον αγκαλιάσει, σύμφωνα με το site του Good Morning America.

Όπως λέει ο χαριτωμένος μικρούλης «ο λόγος που αυτό είναι σημαντικό είναι επειδή θέλω να έχω κάποιον να μιλάω όποτε το χρειάζομαι». «Ελπίζω να με διάλέξει κάποιος», λέει το αγοράκι που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει αστυνομικός. Όταν ο ρεπόρτερ τον ρωτά τι θα ζητούσε αν είχε τρεις ευχές, εκείνος λέει χαρακτηριστικά: «Μια οικογένεια, μόνο αυτό. Αυτή είναι η μόνη ευχή που έχω».

Μέσα σε μόλις 12 ώρες από την προβολή του ρεπορτάζ του καναλιού, το κέντρο όπου φιλοξενείται το αγοράκι και οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Οκλαχόμα άρχισαν να δέχονται μαζικά τηλεφωνήματα και μηνύματα από ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να υιοθετήσουν τον Τζόρνταν. Εκτός από το όνειρό του για μια οικογένεια, το αγοράκι θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να βλέπει συχνά τον βιολογικό αδελφό του, που υιοθετήθηκε την περασμένη χρονιά.

πηγή: protothema.gr