Post

Share this post

Ο 6ix9ine δεν χρωστάει στη Nicki Minaj για την επιτυχία του «TROLLZ»

Ο 6ix9ine αγαπάει «μέχρι θανάτου» τη Nicki Minaj, όμως δεν πιστεύει ότι πρέπει να της αποδώσει τα εύσημα για την πρωτιά του single «TROLLZ».

Ο 6ix9ine δεν θεωρεί ότι η Nicki Minaj ευθύνεται για την επιτυχία της συνεργασίας τους στο single «TROLLZ».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο Billboard με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «TattleTales», ο ράπερ ρωτήθηκε γιατί εγκαλεί τους καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν ονόματα όπως ο Drake για να σημειώσουν επιτυχία.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος τόνισε στον 6ix9ine ότι έλαβε τη βοήθεια της Nicki Minaj στο single «TROLLZ», το οποίο έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100.

Ο 24χρονος Αμερικανός αιφνιδίασε με την απάντησή του, καθώς φάνηκε πως δεν θέλει να δώσει στη Nicki Minaj τα ανάλογα εύσημα για την επιτυχία της συνεργασίας τους.

«Η Nicki είναι η αδερφή μου. Αγαπάω αυτό το κορίτσι μέχρι θανάτου», είπε πριν ρωτήσει: «Πότε είχε η Nicki ένα No. 1 μέχρι εκείνη τη στιγμή;».

Ο 6ix9ine δεν ήταν σωστά ενημερωμένος, διότι, όπως του επισήμανε ο δημοσιογράφος, η Nicki Minaj είχε κατακτήσει την κορυφή του Billboard Hot 100 με τη συμμετοχή της στο remix για το «Say So» της Doja Cat, το οποίο είχε κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες πριν το «TROLLZ».

Ο Tekashi επανέλαβε: «Λατρεύω τη Nicki. Είναι η αδελφή μου. Την αγαπώ μέχρι θανάτου», ωστόσο τόνισε πως η Minaj δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο No. 1 του Hot 100 με ένα δικό της τραγούδι.

«Πες μου ένα single της Nicki που ήταν Νο. 1», είπε πριν διευκρινίσει ότι το «TROLLZ» ήταν δική του κυκλοφορία: «Ας μην κρυβόμαστε. Είναι το δικό μου τραγούδι».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Nicki Minaj παραμένει ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν δείξει την υποστήριξή τους στον 6ix9ine τόσο πριν όσο και μετά τις περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη και τη φυλάκισή του.

«Όταν ξέρω κάποιον, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να μου πεις για εκείνον», είπε η ράπερ σε επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής της «Queen Radio» στο Apple Music.

πηγή: hit-channel.com