Post

Share this post

Οι BTS ανακοινώνουν το «BE (Essential Edition)» και άλλα «δώρα – έκπληξη»

Μια νέα έκδοση του άλμπουμ «BE» των BTS.

Οι BTS θέλουν να ανταποδώσουν στους θαυμαστές τους την αγάπη και τη στήριξη.

Αφού κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους «BE (Deluxe Edition)» στις 20 Νοεμβρίου, οι αστέρες της K-pop επιστρέφουν με μια ακόμα κυκλοφορία, το «BE (Essential Edition)», το οποίο θα αποκαλυφθεί από την Big Hit Entertainment στις 19 Φεβρουαρίου.

Η νεότερη έκδοση του άλμπουμ «BE» αντανακλά τη βαθύτερη εκτίμηση που τρέφουν οι BTS προς τους θαυμαστές που έχουν σταθεί δίπλα τους σε κάθε ορόσημο, αναφέρει ανακοίνωση.

Το «BE (Essential Edition)» θα περιλαμβάνει οκτώ κομμάτια που συμπεριλήφθηκαν στην αρχική έκδοση του άλμπουμ, τα «Life Goes On», «Fly To My Room», «Blue & Grey», «Skit», «Telepathy», «Dis-Ease», «Stay» και τη No. 1 και υποψήφια για βραβείο Grammy επιτυχία «Dynamite».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «BE (Essential Edition)» θα περιλαμβάνει επίσης υλικό που θα είναι διαφορετικό από την deluxe έκδοση.

Επιπλέον, οι BTS θα αποκαλύψουν «δώρα – έκπληξη» για το ARMY τις ημέρες πριν από την κυκλοφορία της «Essential Edition».

Το «BE» χάρισε στο επταμελές συγκρότημα το πέμπτο του No. 1 στο αμερικανικό chart του Billboard 200, ενώ κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση των charts σε Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Λιθουανία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία και φυσικά στην πατρίδα του boy band, στη Νότια Κορέα.

Πηγή: hit-channel.com