Post

Share this post

Η Zara Larsson συνεργάζεται με τη Sabrina Carpenter στο remix του «WOW»

Η Zara Larsson και η Sabrina Carpenter είναι δύο γυναίκες ταλαντούχες, νέες και όμορφες.

Η Zara Larsson κυκλοφορεί ένα νέο remix για το τραγούδι της «WOW», στο οποίο συναντά τη Sabrina Carpenter.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, το «WOW» γνώρισε μια ανέλπιστη αύξηση στη δημοτικότητά του όταν χρησιμοποιήθηκε σε μία από τις σκηνές της πρωτότυπης ταινίας «Work It» του Netflix που είχε επικεντρωθεί στους χαρακτήρες της Sabrina Carpenter και του Jordan Fisher.

Αποτέλεσμα ήταν το «WOW» να εκτοξευθεί στα ραδιοφωνικά charts των ΗΠΑ, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια streams.

Καθώς γνωρίζονται μέσω κοινών φίλων, η Zara Larsson και η Sabrina Carpenter αποφάσισαν να συνεργαστούν για την κυκλοφορία ενός remix για το «WOW».

Η πρωτότυπη εκδοχή του «WOW» κυκλοφόρησε από τις TEN Music Group και Epic Records / Sony Music τον Απρίλιο του 2019, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκε ο μοναδικός Marshmello.

«Όταν βγήκε η ταινία, το τραγούδι είχε μια τόνωση σαν να ζωντάνεψε ξανά και ο κόσμος το αγάπησε και άρχισε να εκρήγνυται», ανέφερε η Sabrina Carpenter σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Kelly Clarkson.

«Νομίζω ότι μόνο η σύνδεση εκεί και το γεγονός ότι η Zara κι εγώ γνωριζόμαστε μέσω κοινών φίλων… Απλώς τα πήγε τόσο καλά, οπότε απλώς συμμετείχα στο τραγούδι και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί το αγαπάω και το αγάπησα το τελευταίο έτος», εξήγησε.

 

View this post on Instagram

The way you want me makes me want you now

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Το remix του «WOW» αποκτά εικόνα με ένα πολύχρωμο music video.

Ακριβώς όπως και στο video του «Love Me Land», η Zara Larsson εξερευνά μια νέα αίσθηση ωριμότητας και σεξουαλικότητας και το αποτέλεσμα διακατέχεται από ένα σαγηνευτικό πνεύμα τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο του.

Η δυναμική σκηνική παρουσία της Zara Larsson και της Sabrina Carpenter στο video αποτελεί απάντηση στα πατριαρχικά στερεότυπα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες τακτικά οι γυναίκες, ειδικά στη μουσική βιομηχανία.

Στο μεταξύ η Zara Larsson ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ της, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Poster Girl» και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για να μεταφέρει τους ακροατές σε έναν ατμοσφαιρικό και αισθησιακό σύμπαν με επίκεντρο την pop.

Πηγή: hit-channel.com