Post

Share this post

Η Taylor Swift τραγούδησε το «Betty» στα ACM Awards 2020

Η πρώτη εμφάνιση της Taylor Swift σε country μουσικά βραβεία μετά από επτά χρόνια.

Η Taylor Swift επέστρεψε στις ρίζες της και τραγούδησε στα φετινά Βραβεία της Ακαδημίας της Country Μουσικής, γνωστά και ως ACM Awards.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε διάφορες τοποθεσίες του Νάσβιλ με μια κοινωνικά απομακρυσμένη τελετή απονομής την οποία συντόνισε Keith Urban.

Η παρουσία της Taylor Swift στα ACM Awards του 2020 σηματοδότησε την πρώτη της εμφάνιση σε μουσική βραβεία της country σκηνής μετά από επτά χρόνια, καθώς και την πρώτη φορά που τραγουδά ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της «folklore».

Η εμφάνιση της pop star μαγνητοσκοπήθηκε στο Grand Ole Opry House του Νάσβιλ.

Η Taylor Swift πήρε την κιθάρα της και κάθισε στο κέντρο του σκηνής για να τραγουδήσει το «Betty» από το άλμπουμ «folklore», ένα τρυφερό τραγούδι για τους καλοκαιρινούς έρωτες που είναι καταδικασμένοι από την αρχή.

Το τραγούδι γράφτηκε εν μέρει για τη μικρότερη κόρη της Blake Lively και του Ryan Reynolds, την Betty, της οποίας το όνομα δεν ήταν γνωστό στο ευρύ κοινό μέχρι την κυκλοφορία του «folklore».

Στο «Betty» αναφέρονται επίσης τα ονόματα των άλλων δύο παιδιών του ζευγαριού, με το οποίο η αστέρας της pop διατηρεί φιλικές σχέσεις, της James και της Inez.

Όσον αφοράς τις ενδυματολογικές επιλογές της, η Taylor Swift εμφανίστηκε στα ACM Awards φορώντας ένα παντελόνι σε χακί χρώμα και μία μπλούζα διακοσμημένη με πούλιες με την υπογραφή της Stella McCartney, με την οποία η τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί πέρυσι για την κυκλοφορία μίας συλλογής βασισμένης στο άλμπουμ «Lover» του 2019.

πηγή: hit-channel.com