Post

Share this post

Η Stevie Nicks μιλά για τη φιλία της με τον Harry Styles

«Είναι πραγματικά πολύ καλός καλλιτέχνης», λέει η Stevie Nicks εκφράζοντας το θαυμασμό της για τον Harry Styles.

Η Stevie Nicks μίλησε για τη στενή φιλία που έχει αναπτύξει με τον Harry Styles.

Η 72χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός των Fleetwood Mac γνώρισε πρώτη φορά τον Harry Styles σε μία συναυλία του συγκροτήματος στο Λονδίνο το 2012, στην οποία ο Βρετανός τραγουδιστής είχε βρεθεί μαζί με την αδελφή του, Gemma.

Εκείνη τη βραδιά έτυχε η Stevie Nicks να γιόρταζε τα γενέθλιά της και ο Harry Styles, γνωρίζοντας την ημερομηνία, έφερε μαζί του μια τούρτα, με αποτέλεσμα η πρώτη συνάντησή τους να να αποτελέσει την αρχή μιας υπέροχης φιλίας.

Τους δύο καλλιτέχνες σύστησε ο Mick Fleetwood, ο οποίος συναντήσει ήδη τον Harry Styles στα παρασκήνια μιας συναυλίας των One Direction που είχε παρακολουθήσει μαζί με τις κόρες του.

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στη «Vogue», η Stevie Nicks εξέφρασε το θαυμασμό της για τον Harry Styles και αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής της τηλεφωνούσε στη διάρκεια της καραντίνας ρωτώντας την αν χρειάζεται κάτι.

«Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος», δήλωσε η Nicks.

«Είναι τόσο ταλαντούχος, είναι πραγματικά πολύ καλός καλλιτέχνης και είναι τόσο αστείος. Θα μπορούσε πραγματικά να έχει μια τηλεοπτική εκπομπή, όπως ο James Corden ή ο Johnny Carson – θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Όταν είσαι με τον Harry Styles, δεν είσαι μαζί με ένα διάσημο άτομο, είναι απλώς ο Harry», συνέχισε.

Τον προηγούμενο Μάρτιο η Stevie Nicks ανέφερε ότι το άλμπουμ «Fine Line» του 26χρονου τραγουδιστή της έδινε έμπνευση εν μέσω της καραντίνας να γράφει «νέα τραγούδια και ποίηση», ενώ σύγκρινε το «Fine Line» με το εμβληματικό άλμπουμ «Rumors» των Fleetwood Mac από το 1997.

Ο Harry Styles προλόγισε την άνοιξη του 2019 τη Stevie Nicks στην τελετή για την εισαγωγή της στο Hall of Fame του Rock & Roll στο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια τραγούδησε μαζί της.

«Είναι τόσο σοφή και γαλήνια. Βλέπει όλο το ρομαντισμό και το δράμα στον κόσμο και τα γιορτάζει. Θα σταθεί στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα τραγούδι, θα σου πει πώς το έγραψε – ειλικρινά – σαν να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο. Είσαι κάτι περισσότερο από θαυμάστρια. Είσαι φίλη», είπε τότε ο τραγουδιστής.

Ο Harry Styles μοιράστηκε επίσης τη σκηνή με τη Stevie Nicks στη συναυλία που έδωσε τον Δεκέμβριο του 2019 στο «The Forum» του Λος Άντζελες για την κυκλοφορία του άλμπουμ «Fine Line».

Πηγή: hit-channel.com