Post

Share this post

Η Sia συμπράττει με τον Burna Boy για το remix του «Hey Boy»

Νέα πνοή αποκτά ένα από τα τραγούδια της επερχόμενης ταινίας της Sia.

Η Sia ενώνει τις δυνάμεις της με τον Burna Boy σε ένα νέο remix για το τραγούδι «Hey Boy».

Τόσο η πρωτότυπη εκδοχή του «Hey Boy» όσο και το remix του θα συμπεριλαμβάνονται στο όγδοο studio album της Αυστραλής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, το «Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture» που θα κυκλοφορήσει από τις Monkey Puzzle και Atlantic Records / Warner Music στις 12 Φεβρουαρίου.

Το άλμπουμ θα περιέχει τραγούδια που θα ακουστούν την επερχόμενη ταινία «Music» της Sia, σε παραγωγή, σκηνοθεσία και σενάριο της ίδιας, καθώς και τραγούδια που είναι εμπνευσμένα από το έργο.

Στα 14 τραγούδια του άλμπουμ συναντάμε το αισιόδοξο «Together» και το καθηλωτικό «Courage To Change», αλλά και το «Saved My Life» με τη συνεισφορά της Dua Lipa στη δημιουργία, τραγούδια που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο του 2020, κυκλοφόρησε και η πρωτότυπη εκδοχή του «Hey Boy», ένα funk-pop που αποκτά τώρα νέα πνοή με την προσθήκη του Burna Boy.

Ο ταλαντούχος Νιγηριανός καλλιτέχνης κάνει φωνητικά στη Sia σε όλο το τραγούδι και παρουσιάζει επίσης το δικό του κουπλέ, σε ρυθμό ανάλογο του «Hey Boy».

Ο Burna Boy, γνωστός από τις επιτυχίες «On The Low» και «Ye» Και από τις συνεργασίες Stormzy, Ed Sheeran, Sam Smith, Jojra Smith και άλλους, θα είναι η μοναδική συμμετοχή στο «Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture».

Τον χειμώνα του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια εκδοχή του άλμπουμ στο οποίο θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Music», Kate Hudson, Leslie Odom, Jr. και Maddie Ziegler.

Πηγή: hit-channel.com