Post

Share this post

Η Selena Gomez συνεργάζεται με τον Rauw Alejandro στο «Baila Conmigo»

Η Selena Gomez σαγηνεύει με τους μεθυστικούς latin ρυθμούς της.

Η Selena Gomez κυκλοφορεί το δεύτερο συνεχόμενο ισπανόφωνο τραγούδι της για φέτος και αυτή τη φορά ανεβάζει την ένταση και σας προσκαλεί να χορέψετε μαζί της.

Δύο εβδομάδες μετά το ρυθμικό pop τραγούδι «De Una Vez», η αστέρας της pop παρουσιάζει το «Baila Conmigo» είναι μεθυστικό latin τραγούδι στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις της με τον Rauw Alejandro.

Έχοντας κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2020 το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο «Afrodisíaco», ο Πορτορικανός ράπερ και τραγουδιστής προσθέτει τη δική του χαρακτηριστική νότα στο «Baila Conmigo» και επιβεβαιώνει ότι αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους καλλιτέχνης της urban latin σκηνής.

Την παραγωγή του «Baila Conmigo» έχουν υπογράψει οι Tainy, Jota Rosa, Albert Hype και η NEON16, ενώ το music video του τραγουδιού γυρίστηκε στην πολιτεία Ceará της Βραζιλίας με τη σκηνοθεσία του Nogari.

Το «De Una Vez» και το «Baila Conmigo» είναι δύο από τα τραγούδια που θα συνθέσουν το πρώτο ισπανόφωνο EP της Selena Gomez, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Revelación» και θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music στις 12 Μαρτίου.

Το «Revelación» είναι ένας φόρος τιμής στις ρίζες της Selena Gomez.

Ως υπερήφανη Λατίνα, η 28χρονη τραγουδίστρια ήθελε να βυθιστεί στην latin κουλτούρα και ήταν σημαντικό για εκείνη να συμπράξει με μερικούς από τους πιο σημαντικούς Λατίνους δημιουργούς της βιομηχανίας, προκειμένου να εκφράσει το όραμά της όσο το δυνατόν πιο καθαρά.

Πηγή: hit-channel.com