Post

Share this post

Η Selena Gomez ανακοινώνει το ισπανόφωνο EP «Revelación»

Πότε κυκλοφορεί το καινούργιο EP της Selena Gomez;

Μόλις χθες η Selena Gomez ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου ισπανόφωνου τραγουδιού της μετά το «De Una Vez», όμως οι εκπλήξεις από την αστέρα της pop δεν σταματούν εδώ.

Το «De Una Vez» που ήδη κυκλοφορεί εδώ και δύο εβδομάδες και το «Baila Conmigo» σε συνεργασία με τον Rauw Alejandro, το οποίο θα αποκαλυφθεί αύριο (29/01), αποτελούν προπομπούς ενός ολοκαίνουργιου ισπανόφωνου εγχειρήματος.

Όπως ενημέρωσε η Selena Gomez, τα δύο τραγούδια προετοιμάζουν το έδαφος για ένα νέο EP που θα φέρει τον τίτλο «Revelación» (Αποκάλυψη) και θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music τον ερχόμενο Μάρτιο.

«Το “Revelación”, το πρώτο μου ισπανόφωνο EP, κυκλοφορεί στις 12 Μαρτίου», έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτησής της στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύοντας παράλληλα δύο καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την pop star, το θα έχει τη δυνατότητα να προ-παραγγείλει το EP «Revelación» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου (σε ώρα Ελλάδας).

Την ίδια στιγμή που θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες για το ισπανόφωνο EP, θα κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες το single «Baila Conmigo», με την υπογραφή του Tainy στην παραγωγή.

Το EP «Revelación» θα κυκλοφορήσει 14 μήνες μετά το άλμπουμ «Rare» της Selena Gomez (Ιανουάριος 2020), το οποίο έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση του Billboard 200.

Πηγή: hit-channel.com