Post

Share this post

Η Rita Ora θυμάται την «πολύ αμήχανη» συνάντησή της με τη Madonna

Πώς αντέδρασε η Rita Ora στη θέα της Madonna;
Η Rita Ora παραδέχεται ότι μαγεύτηκε στη θέα της Madonna όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και κατά διάρκεια της συζήτησης, ρωτήθηκε αν έχει τύχει ποτέ να μείνει άναυδη μπροστά σε έναν άλλο διάσημο.

Η Rita Ora απάντησε θετικά και περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση με τη Madonna: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου είναι προφανώς η Madonna, είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα όλων των εποχών», είπε.

«Είχα μια καταπληκτική στιγμή μαζί της, πολύ αμήχανη αλλά και πολύ απίστευτη», συνέχισε.

Η Rita Ora συνάντησε πρώτη φορά τη Madonna όταν συμμετείχε παλαιότερα σε μία καμπάνια για μια σειρά ενδυμάτων από τη «βασίλισσα της pop». Όπως εξηγεί, «έπρεπε να πάει και να πάρει ανάσες στο μπάνιο» για να ηρεμήσει από το σοκ.

«Πραγματικά με έκανε να βρω το φως μου και κάνοντάς αυτό έπρεπε να γονατίσουμε στο πάτωμα. Και σκέφτηκα ότι ήταν σαν μου συνέβαινε το “Like A Prayer” στην πραγματική ζωή», θυμήθηκε.

«Εννοώ ότι έπρεπε να πάω και να πάρω ανάσες στο μπάνιο. Αυτό ήταν πιο νωρίς στην καριέρα μου. Συμμετείχα σε μια καμπάνια για τη σειρά ενδυμάτων της Madonna και έτσι ήρθε να με συναντήσει και μου άρεσε και απλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω», περιέγραψε.

«Και μετά μου είπε: “Δεν είναι αυτό το φως μου, ας στρωθούμε στη δουλειά”. Σκέφτηκα: “Τι; Τι συμβαίνει;” Και τελικά στρωθήκαμε», ανέφερε η Rita Ora για τη Madonna.

Πηγή: hit-channel.com