Post

Share this post

Η RAYE συναντά τους Rudimental στο single «Regardless»

Η RAYE συμπράττει με τους Rudimental.

Η RAYE συναντά το drum & bass γκρουπ των Rudimental σε ένα αισθησιακό single που έχει τον τίτλο «Regardless» και κυκλοφορεί από την Polydor Records / Universal Music.

Το ακαταμάχητο τραγούδι ήδη κεντρίζει την προσοχή στις πλατφόρμες streaming και έχει συμπεριληφθεί σε τεράστιες λίστες αναπαραγωγής σε όλο τον κόσμο από σταθμούς όπως το BBC Radio 1 και ο KISS FM.

Σημειώνεται ότι η RAYE έχει έχει σκηνοθετήσει το music video του «Regardless» μαζί με τη Sabine Jeleniowski.

Η σύμπραξη με τους Rudimental διαδέχεται για τη RAYE την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων συνεργασιών της με παραγωγούς όπως οι Jax Jones, David Guetta, Jonas Blue και DJ Regard.

Τον Νοέμβριο του 2020 η 23χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το mini-album «Euphoric Sad Songs», ένα project που ετοίμαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς. Τα εννέα τραγούδια του «Euphoric Sad Songs» εξηγούν τα εννέα στάδια της θλίψης μετά το τέλος μιας σχέσης.

Το 2020 ήταν μια χρονιά επιτυχίας για το RAYE.

Το τραγούδι «Secrets» με τον DJ Regard έφτασε στο Top 10 στο βρετανικό chart και έχει μέχρι στιγμής πάνω από 160 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχει εμφανιστεί επίσης και στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Επιπλέον το single «Tequila» του Jax Jones και του Martin Solveig στο οποίο συμμετείχε έχει γίνει αργυρό στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει πάνω από 60 εκατομμύρια streams, ενώ το τραγούδι «Natalie Don’t» από το «Euphoric Sad Songs» συμπεριλήφθηκε στις λίστες αναπαραγωγής του Capital FM και του BBC Radio 2, με το BBC News να το αποκαλεί «funky μοντέρνο διάδοχο του κλασικού “Jolene” της Dolly Parton».

Πηγή: hit-chnnel.com