Post

Share this post

Η Paris Jackson μοιράζεται το music video του «Eyelids»

Εικόνα απέκτησε η συνεργασία της Paris Jackson με τον Andy Hull.

Η Paris Jackson κυκλοφορεί ένα δυναμικό music video για το τραγούδι «Eyelids» από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, με τίτλο «Wilted».

Στο «Eyelids» συμμετέχει ο Andy Hull του indie rock συγκροτήματος Manchester Orchestra, ο οποίος συνυπέγραψε και επιμελήθηκε την παραγωγή του τραγουδιού, καθώς και ολόκληρου του άλμπουμ.

Στο ασπρόμαυρο music video που σκηνοθέτησε ο Phillip Lopez (Selena Gomez, Kygo, Avicii), η Paris Jackson και ο Andy Hull εμφανίζονται αρχικά μόνοι τους και τραγουδούν τους μελαγχολικούς στίχους του τραγουδιού.

Στη συνέχεια κάθονται πλάτη με πλάτη και τελικά αντικρίζουν ο ένας τον άλλον και τραγουδούν: «Τώρα δεν ξέρω το όνομά σου / Δεν θα είχε σημασία αν το γνώριζα / Δεν ξέρω το όνομά σου / Φοβάμαι ότι είμαι χαμηλότερα από το πάτωμα / Δεν ξέρω το όνομά σου».

Paris Jackson: Η κόρη του Michael Jackson κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ

Το άλμπουμ «Wilted» της Paris Jackson κυκλοφόρησε από τη Republic Records / Universal Music τον Νοέμβριο του 2020 και αμέσως ανέβηκε στην πρώτη θέση του chart για τα Alternative Albums του iTunes.

Αυτή ήταν η δεύτερη κυκλοφορία που παρουσίασε την προηγούμενη χρονιά η 22χρονη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια.

Τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφόρησε με τους The Soundflowers, ένα δίδυμο που είχε σχηματίσει με τον πρώην σύντροφό της Gabriel Glenn, ένα EP με country – pop τραγούδια.

Πηγή: hit-channel.com