Post

Share this post

Η Olivia Rodrigo πιστεύει ότι το lockdown ήταν «τύχη μέσα στην ατυχία» για την καριέρα της

«Δεν θα είχα την αυτοπεποίθηση να γράψω το δίσκο που έγραψα».

Η Olivia Rodrigo πιστεύει ότι η παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε εν μέσω του lockdown λόγω της πανδημίας ήταν «τύχη μέσα στην ατυχία».

Το όνομα της 18χρονης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού μονοπωλεί τα μουσικά μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου τους τελευταίους μήνες και η Olivia Rodrigo θεωρεί ότι η πανδημία τη βοήθησε να συμβιβαστεί με το νέο επίπεδο φήμης που απέκτησε.

«Το lockdown με βοήθησε να διατηρήσω τη λογική μου όταν υπήρχε τόσο πολύ δράμα. Με κράτησε έξω από τη φασαρία το γεγονός ότι ήμουν απομονωμένη με τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι γι’ αυτούς», είπε στο BBC.

Η Olivia Rodrigo πιστεύει επίσης ότι το lockdown συνέβαλε στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της «Sour», το οποίο αποκαλύφθηκε στις 21 Μαΐου.

«Αν πήγαινα σε συνεντεύξεις τύπου και τραγουδούσα σε βραδινά τηλεοπτικά shows δεν θα είχα την αυτοπεποίθηση να γράψω το δίσκο που έγραψα», υποστήριξε.

Παρ’ όλα αυτά, η Olivia Rodrigo μπορεί ήδη να δει την πρόοδο στον εαυτό της από τη στιγμή που δημιούργησε το άλμπουμ και αναγνωρίζει ότι τώρα είναι «πολύ πιο ευτυχισμένη».

«Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη από ό,τι ήμουν όταν έγραφα όλα αυτά τα τραγούδια!», παραδέχτηκε.

«Αλλά είναι επίσης πολύ ωραίο που δημιούργησαν κάτι από αυτά τα συναισθήματα. Και τώρα που τα θυμάμαι ξανά λέω: “Χα-χα! Δεν ήξερα τίποτα!”», ανέφερε η πρωταγωνίστρια της σειράς «High School Musical: The Musical: The Series».

Πηγή: hit-channe.com