Post

Share this post

Η Olivia Rodrigo εξομολογείται ότι ζει το «όνειρο του τραγουδοποιού»

Η Olivia Rodrigo νιώθει κολακευμένη που τα τραγούδια της έχουν δώσει τροφή για συζήτηση.

Η Olivia Rodrigo φιλοξενείται στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του «Elle», όπου εξομολογείται ότι ζει το «όνειρο του τραγουδοποιού» με το ντεμπούτο της στη δισκογραφία.

Η 18χρονη pop τραγουδίστρια προκάλεσε αίσθηση με το «Drivers License», το οποίο έκανε ντεμπούτο στην κορυφή των charts πολλών χωρών και παρέμεινε στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Ωστόσο η κυκλοφορία του «Drivers License» έφερε στην επιφάνεια ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Olivia Rodrigo, του συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «High School Musical: The Musical: The Series» και φημολογούμενου πρώην συντρόφου της Joshua Bassett και της επίσης τραγουδίστριας και ηθοποιού Sabrina Carpenter.

Οι θαυμαστές της Olivia Rodrigo θεώρησαν ότι το δημοφιλές τραγούδι αναφέρεται στον Joshua Bassett, ενώ οι στίχοι «Και μάλλον είσαι με αυτό το ξανθό κορίτσι / Πάντα με έκανε να αμφιβάλλω / Είναι πολύ μεγαλύτερη από εμένα / Είναι όλα αυτά για τα οποία είμαι ανασφαλής», φάνηκε να περιγράφει τη Sabrina Carpenter.

Περιττό να σημειωθεί ότι φήμες για το ποιος έγραψε τι για ποιον, έδωσε στο τραγούδι μια μεγάλη ώθηση και επέτρεψε στην Olivia Rodrigo να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε δημιουργού.

«Είναι πραγματικά όνειρο οποιουδήποτε τραγουδοποιού», είπε στο «Elle», προσθέτοντας ότι θαυμάζει το γεγονός ότι ακροατές διαφόρων ηλικιών ταυτίστηκαν με τον τρόπο που εξέφρασε τα συναισθήματά της και έβαλε την καρδιά της σε αυτή σαρωτική μπαλάντα.

«Υπάρχει κάτι τόσο ισχυρό στο να είσαι ευαίσθητος και ανοιχτός. “Αυτή είναι η ζωή μου και λυπάμαι” ή “Είμαι ανασφαλής”. Αυτό κάνει το τραγούδι τόσο ξεχωριστό», σημείωσε.

Αλλά με την απαράμιλλη επιτυχία του «Drivers License», το οποίο πέρασε οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 των Ηνωμένων Πολιτειών και εννέα διαδοχικές εβδομάδες στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου, η Olivia Rodrigo φοβόταν ότι η πορεία της ως τραγουδοποιός θα ήταν βραχύβια.

Βέβαια η καθηγήτρια φωνητικής Jennifer Dustman, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Olivia Rodrigo από την παιδική ηλικία της, λέει στο «Elle» ότι πίστευε από την αρχή ότι η φωνή της τραγουδίστρια ήταν «τόσο καταπληκτική» και άρχισε να τη δηλώνει σε τοπικούς διαγωνισμούς τραγουδιού.

Όταν η Dustman άκουσε για πρώτη φορά ένα από τα «νηπιακά τραγούδια» της Olivia Rodrigo, το οποίο είχε τον τίτλο «Superman» και αναφερόταν σε ένα κορίτσι που δεν χρειάζεται κάποιον υπερήρωα για να τη σώσει, θυμάται ότι «ένιωσε ρίγη από πάνω μέχρι κάτω». «Σκέφτηκα: “Εντάξει, είναι τραγουδοποιός. Αυτό είναι”», υπογράμμισε.

Όμως η Olivia Rodrigo, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου το πρώτο άλμπουμ της, με τίτλο «Sour», φοβόταν ότι δεν θα καταφέρει να γράψει ξανά ένα τραγούδι τόσο καλό όσο το «Drivers License».

«Νόμιζα ότι θα κολλούσε πραγματικά στο μυαλό μου. “Δεν πρόκειται ποτέ να γράψω ένα τραγούδι τόσο καλό όσο αυτό ξανά”. Αυτό το τραγούδι μου έδωσε μεγάλη εμπιστοσύνη για τη φωνή μου», εξομολογήθηκε.

Πηγή: hit-channel.com