Post

Share this post

Η Miley Cyrus στο «Saturday Night Live» με οικοδεσπότη τον Elon Musk

Τους καλεσμένους του επόμενο επεισοδίου του ανακοίνωσε το «Saturday Night Live»

Η Miley Cyrus θα επιστρέψει στη σκηνή του «Saturday Night Live».

Το δημοφιλές ψυχαγωγικό show του NBC ανακοίνωσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα είναι ο μουσικός καλεσμένος της εκπομπής που θα προβληθεί το Σάββατο 8 Μαΐου.

Οικοδεσπότης του επερχόμενου επεισοδίου θα είναι ο μεγιστάνας Elon Musk, διευθύνοντας σύμβουλος της SpaceX και της Tesla, στην πρώτη του εμφάνιση «Saturday Night Live».

Παράλληλα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έφτασε το πρωί του Σαββάτου 24 Απριλίου η διαστημική κάψουλα Crew Dragon Endeavour της SpaceX, στο πλαίσιο αποστολής που διεξάγεται σε συνεργασία με τη NASA.

Πρόκειται για το πρώτο πλήρωμα που τέθηκε σε τροχιά από ενισχυτή πυραύλων ο οποίος ανακυκλώθηκε από προηγούμενη διαστημική πτήση.

Πριν την εμφάνισή του στο «Saturday Night Live», ο Elon Musk και η σύντροφός του Grimes θα γιορτάσουν στις 4 Μαΐου τα πρώτα γενέθλια του γιου τους X Æ A-XII.

Η Miley Cyrus θεωρείται γνώριμη του «Saturday Night Live».

Φιλοξενήθηκε τελευταία φορά στην εκπομπή τον Απρίλιο του 2020 κατά τη διάρκεια του δεύτερου αυτοσχέδιου και κατ’ οίκον περιορισμένου επεισοδίου του show εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, όπου ερμήνευσε το κλασικό τραγούδι «Wish You Were Here» των Pink Floyd.

Η pop star έχει υπάρξει επίσης οικοδέσποινα πολλών επεισοδίων του «Saturday Night Live».

Παρουσίασε πρώτη φορά την εκπομπή το 2011 σε μια βραδιά με καλεσμένους τους The Strokes, ενώ το 2013 και το 2015 είχε αναλάβει δίπλα καθήκοντα και είχε εμφανιστεί στο ίδιο επεισόδιο τόσο ως παρουσιάστρια όσο και ως μουσική καλεσμένη.

Πηγή: hit-channel.com