Post

Share this post

Η Miley Cyrus προαναγγέλλει τη συμμετοχή της στο remix για το «Without You» του The Kid LAROI

Ο The Kid LAROI συναντά τη Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus προαναγγέλλει τη συμμετοχή της σε ένα νέο remix για το επιτυχημένο τραγούδι «Without You» του The Kid LAROI.

Η Αμερικανίδα pop star δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει ένα κουπλέ από το τραγούδι του ανερχόμενο Αυστραλού καλλιτέχνη.

Παράλληλα στο φόντο προβάλλονται διάφορα άρθρα των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης σχετικά με την προσωπική ζωή της.

Στο τέλος η Miley Cyrus δίνει ένα φιλί στον TikToker και μουσικό King Moxu.

Πριν λίγες εβδομάδες ο The Kid Laroi είχε αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ορισμένα παρασκηνιακά στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με την Miley Cyrus στο στούντιο, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το «Without You» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία εμπλουτίστηκε η deluxe έκδοση για το πρώτο mixtape του The Kid LAROI, με τίτλο «F*ck Love», η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020.

Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία, του το Δεκέμβριο του 2020, το τραγούδι άρχισε να αποκτά μεγάλη δημοτικότητα στο TikTok και να εξαπλώνεται ευρύτερα στις ψηφιακές πλατφόρμες και στα ραδιόφωνα.

Αυτή τη στιγμή το «Without You» είναι δύο φορές πλατινένιο στην Αυστραλία, γενέτειρα του The Kid LAROI, όπως και πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο The Kid LAROI είναι η τρανή απόδειξη ότι η νέα γενιά όχι μόνο είναι έτοιμη και πρόθυμη να ανανεώσει το μουσικό τοπίο, αλλά μπορεί να φέρει καινούργιο άερα.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του remix του «Without You» με τη συμμετοχή της Miley Cyrus.

Πηγή: hit-channel.com