Post

Share this post

Η Melanie C επιβεβαιώνει ότι οι Spice Girls θα γιορτάσουν τα 25 χρόνια από το ντεμπούτο τους

Οι Spice Girls ετοιμάζουν εκπλήξεις.

Το 2021 συμπληρώνονται 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου single των Spice Girls, του «Wannabe» και του παρθενικού δίσκου του συγκροτήματος, με τίτλο «Spice».

Σύμφωνα με τη Melanie C, βρίσκεται στα σκαριά ένας εορτασμός για τα συγκεκριμένα ορόσημα.

Η Sporty Spice μίλησε στο «Pop Shop Podcast» του Billboard και αποκάλυψε: «Φυσικά, είναι ψηλά στην ατζέντα για εμάς. Δουλεύουμε μερικές ιδέες. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά, αλλά σίγουρα θέλουμε να γιορτάσουμε και να αναγνωρίσουμε πραγματικά αυτά τα 25 χρόνια»

«Είναι τρελό. Είμαστε τόσο υπερήφανες για την κληρονομιά μας. Θέλουμε λοιπόν να το γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε», πρόσθεσε.

Όμως όσον αφορά τον ενδεχόμενο κυκλοφορίας νέας μουσικής από το εμβληματικό girl group, η Melanie C παραδέχτηκε ότι αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία.

«Ξέρετε τι, νομίζω, όταν μιλάμε για νέα μουσική, αισθανόμαστε πολύ νευρικές. Επειδή προφανώς είχαμε τόσο μεγάλη επιτυχία και έχουμε έναν τόσο σπουδαίο κατάλογο. Δεν θα θέλαμε να αναγκάσουμε τίποτα. Δεν θα θέλαμε να κάνουμε κάτι που δεν θα ήταν αρκετά καλό», εξήγησε.

«Επομένως, πάντα λέγαμε ότι αν πρόκυπτε μια ευκαιρία και το αισθανόμασταν… αν θα συνέβαινε πολύ φυσικά, τότε θα το κάναμε. Αλλά δεν θέλουμε να το αναγκάσουμε», συνέχισε.

Η Melanie C ανέφερε ότι θέλει να κάνει περισσότερες συναυλίες με τις Spice Girls, όμως σημείωσε ότι «προφανώς, δεν είναι κάτι που θα συμβεί φέτος, δυστυχώς».

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια είχε σχεδιάσει επίσης να πραγματοποιήσει τη δική της περιοδεία φέτος, ωστόσο μετέφερε τις συναυλίες της το 2022.

Πηγή: hit-channel.com