Post

Share this post

Η Mariah Carey αποκαλύπτει τη διπλή συλλογή «The Rarities»

Μία νέα συλλογή με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις της Mariah Carey από το 1990 μέχρι το 2020, διαλεγμένες από την ίδια.

Η Mariah Carey συνεχίζει τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 30 ετών από το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με την κυκλοφορία του «The Rarities», μία διπλή συλλογή με αγαπημένα τραγούδια της διαλεγμένα από την ίδια και ένα συλλεκτικό βινύλιο 12’’ του debut album της με τίτλο «Mariah Carey».

Το «Live at the Tokyo Dome», η ανατριχιαστική πρώτη συναυλία της Mariah Carey στην Ιαπωνία, θα κάνει πρεμιέρα απόψε στο κανάλι της καλλιτέχνιδας στο YouTube όπου και θα παραμείνει για δημοσιευμένο 7 ημέρες.

Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας, με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey», κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το βιβλίο προσφέρει μία βαθιά ματιά στο προσωπικό ταξίδι επιβίωσης της Carey, στη διάρκεια του οποίου είχε να αντιμετωπίσει σύνθετα προβλήματα όπως αυτό της εθνικότητας, της ταυτότητας, της κοινωνικής τάξης καθώς και τα τραύματα κατά τη διαδρομή της προς την ιστορική επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CFuHW6Pgn-a/?utm_source=ig_embed

Η Mariah Carey μίλησε πρόσφατα για την καριέρα της σε πλήθος τηλεοπτικών shows όπως τα The Oprah Conversation, CBS Sunday Morning, CBS This Morning, The Late Show with Stephen Colbert και The Daily Show With Trevor Noah.

Σήμερα κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά το άλμπουμ «The Rarities», μία νέα συλλογή με ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις της Mariah Carey από το 1990 μέχρι το 2020, διαλεγμένες από την ίδια.

Για τη δημιουργία του «The Rarities», το οποίο κυκλοφορεί από τη Columbia Records και τη Legacy Regordings της Sony Music, η Mariah Carey έψαξε στο αρχείο της για να διαλέξει τραγούδια με προσωπικό γνώμονα.

https://www.instagram.com/p/CEDpOXiJkN1/?utm_source=ig_embed

Το άλμπουμ επίσης περιλαμβάνει ένα δεύτερο CD με ακυκλοφόρητο υλικό από την εμφάνιση της στο Tokyo Dome το 1996, την πρώτη συναυλία της στην Ιαπωνία, κατά την περιοδεία της «Daydream World Tour».

Το πρώτο τραγούδι από το «The Rarities» ήταν το «Save The Day», μία νέα ολοκληρωμένη ηχογράφηση ενός τραγουδιού που προϋπήρχε, όμως δεν είχε ολοκληρωθεί ποτέ. Το «Save The Day» περιέχει απόσπασμα με τη φωνή της Lauryn Hill από την εμβληματική επιτυχία «Killing Me Softly With His Song» όπως την είχαν εκτελέσει οι Fugees το 1996.

Στις 30 Οκτωβρίου θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο το «Merry Christmas», ένα άλμπουμ με κλασικά χριστουγεννιάτικο κομμάτια αλλά και το θρυλικό πια «All I Want For Christmas Is You». Έχοντας πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα, είναι ο χριστουγεννιάτικος δίσκος με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το «The Mariah Carey 12’’ vinyl project» είναι μέρος του #MC30, ενός συνεχόμενου φόρου τιμής στη συμπλήρωση 30 ετών από τον παρθενικό δίσκο της Mariah Carey και της συνεχής εξέλιξης της απίστευτης καριέρας της.

Οι εβδομαδιαίες κυκλοφορίες στο πλαίσιο του #ΜΨ30 περιλαμβάνουν ψηφιακά EPs, remixes, bonus cuts, σπάνια tracks, acapella στιγμές και μοναδικές live εμφανίσεις. Η μουσική συνοδεύεται από οπτικό υλικό, φωτογραφίες, προσωπικές σημειώσεις από τη Mariah Carey και φυσικές κυκλοφορίες.

Το #MC30 ξεκίνησε με την κυκλοφορία του «The Live Debut – 1990» τον Ιούλιο.

Πηγή: hit-channel.com