Post

Share this post

Η Madonna αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον David Guetta λόγω του ζωδίου του

Έκπληκτος έμεινε ο David Guetta από την αντίδραση της Madonna.

Ο David Guetta ισχυρίστηκε ότι η Madonna αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί του όταν της αποκάλυψε το ζώδιό του.

Ο μουσικός παραγωγός και DJ είπε στο κανάλι «McFly et Carlito» στο YouTube ότι η Madonna εκδήλωσε ενδιαφέρον να συνεργαστεί μαζί του όταν κέρδισε το 2011 ένα βραβείο Grammy για το remix που είχε κάνει για το τραγούδι «Revolver» της «βασίλισσας της pop».

Το πρώτο βήμα έγινε και η Madonna κάλεσε τον David Guetta να δειπνήσουν και να συζητήσουν για τη συνεργασία τους.

«Μου λέει ότι αγαπάει αυτό το remix και μου προτείνει να κάνω την παραγωγή στο επόμενο άλμπουμ της. Φτάνω για μεσημεριανό. Μιλάμε για όλα – για τη μουσική, τι θέλει να κάνει με το άλμπουμ», θυμήθηκε ο Γάλλος παραγωγός.

«Πολύ ωραία. Είμαστε μόνο αυτή και εγώ. Πολύ χαλαροί, πολύ άνετοι. Παίρνουμε γεύμα. Συμβαίνει. Πηγαίνει πολύ και αναρωτιέσαι πότε θα αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί», συνέχισε.

Ωστόσο το γεύμα των δύο καλλιτεχνών πήρε απρόσμενη τροπή όταν ο David Guetta αποκάλυψε ότι το ζώδιό του είναι Σκορπιός, καθώς έχει γεννηθεί στις 7 Νοεμβρίου.

«Ξαφνικά, κάνει μια γκριμάτσα και μου λέει: “Λυπάμαι, δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα. Αντίο!”», περιέγραψε.

Όπως σημειώνει ο Independent, η Madonna έχει συνεργαστεί τουλάχιστον μία φορά στο παρελθόν με έναν Σκορπιό, με την Ισλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Björk που είχε συνυπογράψει το 1994 το τραγούδι της «Bedtime Story».

Μολονότι η αστρολογία δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τις επιστημονικές ή τις ακαδημαϊκές κοινότητες, η Madonna φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για τη φερεγγυότητά της.

Πηγή: hit-channel.com