Post

Share this post

Η Lana Del Rey μιλά για την πηγή έμπνευσης στο επερχόμενο άλμπουμ της

Η Lana Del Rey παραδέχεται ότι είναι «πολύ αγχωμένη» για το νέο άλμπουμ της.

Η Lana Del Rey μιλά για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ της «Chemtrails Over The Country Club».

Σε συνέντευξη που έδωσε στον παραγωγό και συνεργάτη της Jack Antonoff στο πλαίσιο της φωτογράφησης της για το νέο τεύχος του περιοδικού «Interview», η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι αμφιταλαντεύτηκε για την κατεύθυνση που θα ακολουθούσε όσον αφορά τον ήχο του δίσκου.

«Είμαι πραγματικά πολύ αγχωμένη για αυτό το άλμπουμ», εκμυστηρεύτηκε.

«Από την αρχή, γνωρίζαμε τι ήταν το “Norman” (σ.σ. το “Norman Fucking Rockwell!”). Όμως με το “Chemtrails” σκεφτόμουν: “Είναι new folk; Ω, Θεέ μου, πηγαίνουμε προς την country”; Τώρα που έχει ολοκληρωθεί νιώθω πολύ καλά γι’ αυτό και νομίζω ότι μια καθοριστική στιγμή για το άλμπουμ θα είναι το τραγούδι “White Dress / Waitress”», περιέγραψε.

Η Lana Del Rey δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο τραγούδι και αναφέρθηκε ακροθιγώς μόνο σε όσα πρέπει να περιμένουμε.

«Αυτό που μου αρέσει για το πόσο περίεργο είναι (το “White Dress / Waitress”), είναι ότι όταν φτάσεις στο τέλος καταλαβαίνεις ακριβώς τι λέει. Δεν μου αρέσει όταν ακούω ένα τραγούδι που έχει μια υπέροχη μελωδία, αλλά δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεται», είπε.

«Σήμερα, παίρνεις μια όμορφη μελωδία, αλλά δεν ξέρεις πραγματικά σε τι αναφέρεται αυτός ο άνθρωπος ή αν είναι ακόμη και σημαντικό για εκείνον», συνέχισε.

Σύμφωνα με τη Lana Del Rey, έμπνευση για το άλμπουμ της «Chemtrails Over The Country Club» είναι οι κεντροδυτικές ΗΠΑ.

«Είναι αστείο, ο δίσκος είχε ήχο από τις κεντροδυτικές ΗΠΑ πριν καν πάω εκεί», σχολίασε.

«Αυτό που είναι ενδιαφέρον όταν έχεις μια αληθινή μούσα – και ακούγεται κάπως γελοίο – είναι ότι είσαι στην επήρειά της. Όταν τραγουδάω για το Αρκάνσας, παρόλο που αναρωτιέμαι γιατί. Ο μόνος τρόπος που θα περιέγραφα τις κεντροδυτικές ΗΠΑ, την Οκλαχόμα συγκεκριμένα, είναι ότι δεν είναι υπερβολικά κορεσμένη, και υπάρχει ακόμα χώρος για να πιάσεις αυτό το σεληνόφως», είπε.

πηγή: hit-channel.com

https://www.instagram.com/p/CEy7_TXBHQ1/?utm_source=ig_embed