Post

Share this post

Η Lana Del Rey κυκλοφορεί το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Chemtrails Over The Country Club»

Ακούστε το νέο τραγούδι της Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey αποκαλύπτει το ομότιτλο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ της «Chemtrails Over The Country Club» μαζί με το music video που το συνοδεύει.

Παράλληλα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανακοινώνει ότι το άλμπουμ «Chemtrails Over The Country Club» θα κυκλοφορήσει τελικά από τις Interscope / Polydor Records / Universal Music στις 19 Μαρτίου.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το tracklist και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Η Lana Del Rey έχει γράψει το ομότιτλο τραγούδι του «Chemtrails Over The Country Club» και έχει επιμεληθεί την παραγωγή του μαζί με τον στενό συνεργάτη της Jack Antonoff.

Σε σκηνοθεσία των BRTHR, το music video για το «Chemtrails Over The Country Club» ξεκινά με μια γνώριμη εικόνα της Lana Del Rey: την τραγουδίστρια να οδηγεί μια vintage Mercedes-Benz, ενώ στη συνέχεια χαλαρώνει γύρω από μια πισίνα με τις φίλες της.

Το video διακατέχεται από μία αίσθηση Americana παλαιάς σχολής μέχρι τη στιγμή που η μουσική σταματά και το clip μετατρέπεται σε ταινία τρόμου, με τη Lana Del Rey και τις φίλες της να μεταμορφώνονται σε λυκάνθρωπους.

Το άλμπουμ «Chemtrails Over The Country Club» είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε ψηφιακή μορφή, CD, κασέτα, picture disc βινύλιο και σε αποκλειστικές εκδόσεις βινυλίου που διατίθενται μέσω από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Lana Del Rey.

Πηγή: hit-channel.com