Post

Share this post

Η Lady Gaga τιμήθηκε με το πρώτο Tricon Award των MTV VMA

Η Lady Gaga αναγνωρίστηκε για το εύρος της επιρροής της.

Η Lady Gaga ήταν αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές των MTV Video Music Awards 2020.

Το ίνδαλμα της pop προηγούνταν (μαζί με την Ariana Grande) στην κούρσα των υποψηφιοτήτων, καθώς διεκδικούσε συνολικά εννέα βραβεία, ενώ ήταν και η μεγάλη νικήτρια της χθεσινής βραδιάς, κερδίζοντας πέντε βραβεία.

Εκτός αυτού, η Lady Gaga ζωντάνεψε στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2020 το νέο άλμπουμ της «Chromatica» με ένα medley επιλεγμένων τραγουδιών του και υποδέχθηκε επίσης την Ariana Grande για να τραγουδήσουν μαζί το θριαμβευτική συνεργασία τους στο «Rain On Me», για την οποία κέρδισαν τρία βραβεία: Για το «Τραγούδι της Χρονιάς», την «Καλύτερη Συνεργασία» και την «Καλύτερη Φωτογραφία».

Η Lady Gaga τιμήθηκε επίσης με το νεοσύστατο βραβείο των MTV Video Music Awards, το «Tricon Award» (Τριπλό Είδωλο) που αντιπροσωπεύει όσα είναι και όσα κάνει η pop star: Τραγουδίστρια / ηθοποιός, fashion icon και ακτιβίστρια.

«Μπορείς απλά να την αποκαλέσεις τριπλή απειλή», είπε η Bella Hadid πριν παραδώσει στην τραγουδίστρια το Tricon Award.

«Μετατρέπει την pop μουσική σε υψηλή τέχνη. Επαναπροσδιορίζει τη μόδα», συνέχισε η Hadid, αποκαλώντας την Gaga «πανίσχυρη ηθοποιό» και άνθρωπο που «μας εμπνέει και μας ενδυναμώνει όλους» με τον ακτιβισμό της.

Αμέσως μετά η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Tricon Award και να κάνει μία ανασκόπηση της διαδρομής που έχει πραγματοποιήσει στη ζωή της για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα.

«Σημαίνει πολλά για εμένα, σημαίνει πολλά περισσότερα για εμένα από αυτά που μπορείτε να συνειδητοποιήσετε. Κάνω μουσική από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, παρόλο που είχα πραγματικά, πραγματικά μεγάλα όνειρα, δεν θα μπορούσα ποτέ, στ’ αλήθεια, να είχα φανταστεί ότι μία μέρα θα μου έδιναν ένα βραβείο σαν αυτό, που με τιμά για τόσα πολλά από τα πάθη μου», είπε.

«Θέλω να ξέρετε ότι είχα αποτύχει ξανά και ξανά ως ηθοποιός και ως μουσικός όταν ήμουν νέα και παρόλο που πρόσφερα στην τοπική κοινότητα ως νεαρή γυναίκα στη Νέα Υόρκη, η φιλανθρωπία έγινε πολύ μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ως αστέρας», εξομολογήθηκε και αναφέρθηκε στο ίδρυμα Born This Way Foundation, το οποίο έχει ιδρύσει μαζί με τη μητέρα της, Cynthia.

«Σας εύχομαι να σκεφτείτε τρία πράγματα που καθορίζουν ποιοι είστε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ανταμείψετε τον εαυτό σας για τη γενναιότητά σας», πρόσθεσε η Lady Gaga.

«Δεν ήταν εύκολη χρονιά για πολλούς ανθρώπους. Αλλά αυτό που βλέπω στον κόσμο είναι ένας τεράστιος θρίαμβος θάρρους. Ελπίζω επίσης ότι οι άνθρωποι που είναι στο σπίτι και έχουν μεγάλα όνειρα, ελπίζω ότι θα με δουν σήμερα να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο και θα ξέρουν πόσο ευγνώμων είμαι», σχολίασε.

Συνεχίζοντας τη δυναμική ομιλία της, η Lady Gaga θέλησε να εμπνεύσει τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν τα MTV Video Music Awards.

«Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με όσους είναι στο σπίτι απόψε, όσους είναι στο σπίτι οι οποίοι είναι η δική τους μορφή του Tricon», είπε.

«Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Ακριβώς επειδή είμαστε χωρισμένοι αυτή τη στιγμή και ο πολιτισμός μπορεί να φαίνεται λιγότερο δραστήριος κατά κάποιον τρόπο, ξέρω ότι έρχεται μια αναγέννηση και η οργή της pop κουλτούρας θα σας εμπνεύσει και η οργή της τέχνης θα σας ενδυναμώσει καθώς θα απαντά στις δυσκολίες με τη γενναιοδωρία και την αγάπη της», επεσήμανε.

πηγή: hit-channel.com

https://www.instagram.com/p/CEifRozl3VX/?utm_source=ig_embed