Post

Share this post

Η Doja Cat λέει ότι ο The Weeknd «έπαθε εμμονή» με τη συνεργασία τους στο νέο άλμπουμ της

«Ήξερα ότι ήθελα τον The Weeknd στο άλμπουμ, αλλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Η Doja Cat μιλά για τη συμβολή του The Weeknd στο επερχόμενο άλμπουμ της.

Αφού έλαβε το βραβείο για την Κορυφαία Γυναίκα R&B Καλλιτέχνιδα στα Billboard Music Awards 2021 την προηγούμενη Κυριακή (23/05), η 25χρονη ράπερ και τραγουδίστρια είπε στο «E! News» ότι η συνεργασία της με τον The Weeknd στο νέο άλμπουμ της με τίτλο «Planet Her», πήρε διαφορετική τροπή από αυτή που περίμενε αρχικά.

«Ήξερα ότι ήθελα τον The Weeknd σε αυτό το άλμπουμ, αλλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Και του βάλαμε ένα τραγούδι και νομίζαμε ότι ήταν το τέλειο τραγούδι, αλλά τελικά δεν ταίριαζε», δήλωσε η Doja Cat.

Όταν ο The Weeknd άκουσε ένα διαφορετικό τραγούδι από το άλμπουμ, το «You Right», έπαθε «εμμονή» μαζί του.

«Είχε ήδη ολοκληρωθεί και είχε δύο κουπλέ, αλλά έπαθε εμμονή με αυτό το τραγούδι και αυτό που ήθελα ήταν μια πολύ καλή αντίδραση», πρόσθεσε η Doja Cat, τονίζοντας: «Είναι ένα όμορφο, όμορφο τραγούδι».

Ο The Weeknd, ο οποίος σάρωσε τα BBMAs 2021 κερδίζοντας τα 10 από τα 16 βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφιος, είχε πει προηγουμένως στο Billboard ότι η Doja Cat «είναι ένα αστέρι» που «έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό σύμπαν στο οποίο θέλεις να χαθείς».

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά σε ένα remix για το τραγούδι «In Your Eyes» από το άλμπουμ «After Hours» που κυκλοφόρησε το 2020. Το «You Right» θα αποτελέσει τη δεύτερη δισκογραφική συνεργασία τους.

«Έχει τέτοιο κίνητρο και τεράστιο δημιουργικό όραμα που θα βλέπουμε τον αντίκτυπό της για πολύ καιρό ακόμη», είχε πει ο The Weeknd για την Doja Cat εκείνη την περίοδο.

Εκτός από το βραβείο Top R&B Female Artist, το οποίο και κέρδισε, η Doja Cat ήταν υποψήφια για άλλα τέσσερα βραβεία στα Billboard Music Awards 2021 στις κατηγορίες Top New Artist, Top R&B Artist, Top R&B Album (με το «Hot Pink») και Top R&B Song (με το «Say So»).

Πηγή: hit-channel.com