Post

Share this post

Η Demi Lovato παρουσιάζει το video του «Commander In Chief»

Το ηχηρό μήνυμα της Demi Lovato αποκτά εικόνα.

Η Demi Lovato παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι της «Commander In Chief», μια μπαλάντα με έντονη πολιτική χροιά.

Μετά από μια ταραχώδη χρονιά τόσο για ολόκληρο τον πλανήτη όσο και για την Αμερική, η Demi Lovato ένωσε τις δυνάμεις της με τον – βραβευμένο με έξι Grammy – παραγωγό Finneas σε ένα αιχμηρό τραγούδι που ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα του 2020.

Αν και δεν κατονομάζεται ευθέως ο Donald Trump, το «Commander In Chief» είναι ένα επικριτικό μήνυμα προς τον τωρινό Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Demi Lovato ασκεί κριτική στη στάση του και στις πολιτικές του σε θέματα όπως η φυλετική αδικία και η πανδημία του COVID-19, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 222.000 Αμερικανούς.

Το «Commander In Chief» αποτελεί μια προσπάθεια της 27χρονης τραγουδίστριας να εκφράσει τα έντονα συναισθήματα που αισθάνονται εκατομμύρια ανθρώπων και να κινητοποιήσει τους θαυμαστές της να ψηφίσουν στις φετινές προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η Demi Lovato παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το «Commander In Chief» στα χθεσινά Billboard Music Awards 2020, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού από την Island Records / Universal Music.

Πλέον είναι διαθέσιμο και το music video για το «Commander In Chief», στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και διαφορετικών υποβάθρων που τραγουδούν τους στίχους του τραγουδιού.

Η Demi Lovato εμφανίζεται στο τελευταίο λεπτό του video σε ένα κυκλικό σκηνικό που περιβάλλεται από φώτα που αναβοσβήνουν.

Η τραγουδίστρια έχει γράψει το «Commander In Chief» μαζί με μία εκλεκτή ομάδα που αποτελείται από τους Julia Michaels, Finneas, Justin Tranter και Eren Cannata.

Πηγή: hit-channel.com