Post

Share this post

Η Demi Lovato ετοιμάζει «κάτι ιδιαίτερο» με αφορμή τα βίαια επεισόδια στο Καπιτώλιο

«Είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω κάτι ιδιαίτερο μετά τη σημερινή επίθεση στη δημοκρατία», αποκαλύπτει η Demi Lovato.

Η Demi Lovato είναι έτοιμη να αφήσει τη μουσική να μιλήσει την επόμενη ημέρα του χάους, της βίας και του θανάτου στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η 28χρονη τραγουδίστρια και ακτιβίστρια σχολίασε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα την εισβολή ακραίων οπαδών του Donald Trump στο κτήριο του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη (06/01), τη στιγμή της καταμέτρησης των ψήφων των εκλεκτόρων που επικυρώνουν τη νίκη του Joe Biden στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές.

Τα βίαια επεισόδια που προκλήθηκαν στο Καπιτώλιο είχαν τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Με στενοχωρεί τόσο πολύ που ήμουν τόσο αφελής να πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά συνέβη. Εδώ είμαστε», έγραψε η Demi Lovato στο Instagram για την κατάληψη του Καπιτωλίου που αμαύρωσε τη Δημοκρατία.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια κατέκρινε τα σχόλια που ρωτούσαν για το νέο άλμπουμ της εν μέσω του πανδαιμόνιου που επικρατεί σε πολιτικό και υγειονομικό επίπεδο.

«Για όσους στα σχόλια λένε “πού είναι το D7” ή θέλουν να τραγουδάω αντί να μιλάω για αυτά που πρέπει να αλλάξουν σε αυτή χώρα, αυτός είναι ο λόγος που ανεβάζω δημοσιεύσεις όσο περισσότερο μπορώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενδιαφέρομαι. Δεν γίνεται να συμβαίνει άλλο πια αυτό. Είμαι θυμωμένη και νιώθω ντροπή», σημείωσε.

Έχοντας επηρεαστεί από τα γεγονότα της ημέρας, η Demi Lovato αποκάλυψε: «Είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω κάτι ιδιαίτερο μετά τη σημερινή επίθεση στη δημοκρατία» και πρόσθεσε την ετικέτα #ImpeachTrumpTonight, καλώντας σε κατάθεση μομφής κατά του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

Λίγες εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές στην Αμερική, η Demi Lovato έστειλε ένα επικριτικό μήνυμα στον Donald Trump μέσω του τραγουδιού «Commander In Chief».

Εκείνη την περίοδο η τραγουδίστρια είχε δηλώσει για τις αντιδράσεις:

«Δεν με νοιάζει κυριολεκτικά αν καταστρέψει την καριέρα μου. Δεν πρόκειται για αυτό. Η καριέρα μου δεν έχει να κάνει με αυτό. Έφτιαξα ένα έργο τέχνης το οποίο αντιπροσωπεύει κάτι που πιστεύω. Και το κυκλοφορώ ακόμη και με τον κίνδυνο να χάσω θαυμαστές. Θα βάζω την ακεραιότητα στη δουλειά μου πάνω από τις πωλήσεις κάθε μέρα».

Πηγή: hit-channel.com