Post

Share this post

Η Britney Spears χαρακτηρίζει «υποκριτικά» τα ντοκιμαντέρ για τις «πιο τραυματικές περιόδους» της ζωής της

«Δυστυχώς, νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αρνητικά».

Η Britney Spears εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα ντοκιμαντέρ που εξετάζουν τη νομική διαμάχη της με τον πατέρα της Jamie Spears, ο οποίος έχει οριστεί δικαστικά ως υπεύθυνος για τις οικονομικές αλλά και προσωπικές υποθέσεις της τραγουδίστριας.

Δημοσίευση που έκανε στο instagram η pop star επανέλαβε ότι είναι «έντονα κολακευμένη» που οι άνθρωποι νοιάζονται τόσο πολύ για τη ζωή της, όμως πιστεύει ότι τα επερχόμενα ντοκιμαντέρ που προβάλλουν «τις γνώμες άλλων ανθρώπων» για τη ζωή της είναι «υποκριτικά».

«Ασκούν κριτική στα ΜΜΕ και μετά κάνουν το ίδιο πράγμα;» έγραψε, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που σας τα υπενθυμίζω όλα αυτά. Αν και είχα περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, είχα πολύ περισσότερες καταπληκτικές στιγμές».

Η Britney Spears συνέχισε: «Δυστυχώς φίλοι μου, νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αρνητικά! Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν θα έπρεπε να είναι είναι μια δουλειά και μια κοινωνία για το μέλλον;».

«Γιατί να δίνετε έμφαση στις πιο αρνητικές και τραυματικές περιόδους στη ζωή μου, που είχαν συμβεί πολύ παλιά;», επισήμανε στη λεζάντα ενός βίντεο με αποσπάσματα στα οποία χορεύει διάφορα τραγούδια.

Η Britney Spears μοιράστηκε επίσης τις ελπίδες της για το υπόλοιπο του 2021, γράφοντας ότι είναι ενθουσιασμένη να ταξιδέψει και ενδεχομένως να χτίσει μια λίμνη με ψάρια koi στην πίσω αυλή του σπιτιού της στην Καλιφόρνια.

«Ξέρω ότι είμαι περίεργη, αλλά είναι τα μικρά πράγματα που, ξέρετε… Και είμαι τόσο ευγνώμων για την όμορφη αυλή μου! Δεν είμαι η Martha Stewart, αυτό είναι σίγουρο, αλλά θα σας πω ότι έχω τον καλύτερο κήπο εδώ στο Λος Άντζελες!», ανέφερε.

Στο τέλος της λεζάντας, η 39χρονη τραγουδίστρια διευκρίνισε ότι δεν μιλάει πια με τον make-up artist Billy Brasfield, γνωστός ως «Billy B», ο οποίος ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με την ίδια. Η Britney Spears είχε συνεργαστεί μαζί του όταν ήταν κριτής στο αμερικανικό «The X Factor» το 2012.